Feriehus i Åminne

Et privat feriehus er den beste måten å oppleve østkysten av Gotland på. Åminne ligger rundt én mil sør for Slite, som er mest kjent for sin familievennlige badestrand. Leier du et feriehus i Åminne har du derfor et perfekt utgangspunkt for en barnevennlig ferie i Sverige. Her kan du både få mest mulig strandtid, men også bo tett på Gotlands flotteste severdigheter.

Du kan enkelt søke og bestille ditt neste feriehus på Gotland her på vår nettside. Alle våre ferieboliger på solskinnsøya blir besøkt og kvalitetssikret av våre medarbeidere før de tas inn i sortimentet. Slik kan du være helt sikker på at ferieboliger lever opp til dine forventninger. 

Åminne sanstrand er langgrunn og passer derfor bra for barnefamilier. Stranden er dessuten såpass stor at det heller ikke blir trangt om plassen på solrike dager. I området finner du også en restaurant, kafé og en liten butikk. Ved stranden er det også et lite basseng, som er populært på litt kjøligere dager.

Lei feriehus i Åminne, Gotland

Populære feriehus i Åminne

Loading...

Steder å besøke

Når du leier feriehus på Gotland kan du glede deg over spennende aktiviteter for store og små. Fra Åminne kommer du deg enkelt til en rekke hyggelige steder med spennende attraksjoner. En liten kjøretur unna ligger Slite, som har et stort marked. Litt lenger nord finner du Fårösund der du kan ta båten over til Fårö. Hansabyen Visby ble registrert som verdensarv hos UNESCO i 1995, og er øya største tettstedet. I Visby kan du for eksempel besøke den kjente bymuren, som er en av de best bevarte ringmurene i Nord-Europa.

I Visby kan du også besøke Gotland museum og lære mer om øyas viktighet under vikingtiden. Gotland var et handelssted og funn viser at det ble handlet varer fra både kontinental Europa og arabiske kalifat. Du kan selv besøke ulike gårder og gravplasser fra vikingtiden rundt omkring på Gotland.

To tips til deg som vil utforske Gotlands vikinghistorie: 

Lilla Bjärs

Gravfelt med over 1000 synlige graver, som i hovedsak består av steinsettinger og gravrøyser.

Gamlahamn, Fårö

Ved Gamlaham finnes 15 gravrøyser, samt et lite kapell fra middelalderen.

Naturopplevelser

Rundt tre mil fra Åminne ligger Katthammarsvik. Derfra kan du rusle ut til Grogarnsberget med sine store klippekanter. Ute på klippen finnes restene av en bygdeborg og herfra kan du nyte en fantastisk utsikt utover havet.

Kjører du én mil videre sørover kommer du til Folhammar naturreservat. Her kan du se de høye raukene av revkalkstein. En rauk er et geologisk fenomen, ofte en frittstående klippe, som oppstår når mykere bergarter ved kysten eroderer. En fascinerende opplevelse!

Bestill feriehus eller hytte i Åminne

NOVASOL er i dag Sveriges største formidler av feriehus, ferieleiligheter og hytter. Til tross for at vi har mange tusen ferieboliger i vårt sortiment, har vi besøkt og kvalitetssikret hver enkelt. Dette betyr at du kan være trygg på at ferieboligen står til forventningene i forhold til presentasjon på nett. 

Vi håper du finner din neste feriebolig i Sverige hos oss. Hvorfor ikke velge en av våre feriehus i Åminne til din neste ferie?