Feriehus og hytter i När

Savannelignende landskap, barnevennlige strender og et rikt dyreliv venter på Gotland østkyst. Her formidler NOVASOL feriehus i När, et lite område på øyas sydøstlige del. Du kan enkelt søke og bestille ferieboliger i När her på våre hjemmesider, eller ta kontakt med vår salgsavdeling. 

Gotland er en feriefavoritt blant svenskene! Hvorfor ikke utforske denne spennende øya du også? Blant våre feriehus på Gotland finner du enkle hytter i vannkanter, store feriehus og moderne ferieleiligheter. 

Gotland er blant annet kjent for sine mange soltimer og fantastiske strender. Her er det gode muligheter for å finne stranden som passer deg og ditt reisefølge. Gotlands kystlinje kan skilte med både barnevennlige og mer livlige strender.

Feriehus i När, Gotland

Aktiviteter og attraksjoner

Ikke langt unna När ligger den vakre halvøya Närsholmen med sitt savannelignende landskap. Både Närsholmen og Faludden har er variert fugleliv. Sør-Gotland er kjent som et  paradis for fugleelskere, og området rundt När er ikke noe unntak. Like i nærheten ligger også Hangvide gård, der familien kan hilse på dyr, ri og paddle kano. 

Utfluktsmulighetene er mange og varierte når du leier et feriehus i När. Du kan spille golf, beundre den fascinerende Hoburgsgubben, besøke gården Bottarve fra 1800-tallet, eller slappe av på stranden Herta. 

Ikke gå glipp av en tur inn til Visby for shopping og sightseeing. Rett utenfor Visby ligger Kneippbyn, der barna kan hilse på Pippi, leke i Villa Villekula, bade og kjøre karusell. 

Fra et feriehus i När har du et godt utgangspunkt for opplevelser langs den sørlige delen av Gotland. Beundre Gotland varierte og unike naturomgivelser, og legg opp ferien akkurat slik du selv ønsker.

Slik kommer du deg til og rundt i När

Du kommer deg enkelt til Gotland med ferge, med eller uten bil. Du kan ta ferge fra Nynäshamn, Oscarshamn og Västervik, og turen over tar rundt tre timer. Vel fremme i Visby er det cirka én times kjøretur til Näs. Vurderer du å ta med familiens firbeinte på ferie til Sverige? Det er mulig å ta med kjæledyr på fergen, og NOVASOL har også et stort antall ferieboliger i Sverige der husdyr er velkommen. Det er også mulig å fly til Gotland med et stopp i Stockholm. 

Når du har kommet deg på plass i feriehuset, er det kanskje på tide å utforske nærområdet? Dersom du ikke har bil til dispensasjon, er sykkel et alternativ mange velger på Gotlands-ferie. Øya er nemlig tilrettelagt for ivrige syklister, og det sies at dette er en av de aller beste måtene å oppleve Gotland.

Feriehus i När

Leter du etter ditt neste ferieparadis i Sverige? Da kan du søke gjennom utvalget av hytter i När her på våre nettsider. Søkefunksjonen gir deg en rekke valgalternativer, som antall stjerner, avstand til vann og fasiliteter. Det lønner seg likevel å starte med det grunnleggende som antall personer og reiseperiode. 

Det skal være trygt å leie feriebolig gjennom NOVASOL. Alle våre feriehus og hytter i Sverige er derfor kvalitetssikret av våre medarbeidere. Det betyr at vi har besøkt hver eneste feriebolig. I leieprisen ved direkte bestilling hos NOVASOL inngår også vår Trygghetspakke.