Feriehus og hytter i Visby

Vandre langs ringmuren, kjenn duften av roser, beundre ruinene, gå i butikker eller bad i Østersjøen – vakre Visby har mye å tilby de som velger å feriere her. Med et feriehus i Visby har du det beste utgangspunktet for opplevelser i området. Visby er Gotlands største tettsted og ligger på øya vestkyst. Stedet er kjent for sine roser og ruiner, og du vil nok kunne se begge deler under oppholdet. 

I sommermånedene kommer besøkende hit for å nyte nærheten til havet, kulturelle severdigheter og ta del i et yrende uteliv. Dersom du skal leie feriehus her på sommeren, kan vi anbefale å oppleve middelalderuke som arrangeres hvert år.

Ferie i Visby

Populære feriehus i Visby

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Visby

Loading...

Feriehus med basseng i Visby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Visby

Loading...

Attraksjoner og opplevelser

Det er flere attraksjoner du bør få med deg i Visby. Vi kan for eksempel nevne ringmuren som omgir de eldste delene av Visby, og som er Nord-Europas best bevarte ringmur. Gå opp på toppen av muren og nyt utsikten over byen.

Når du vandrer gjennom Visby er sannsynligheten for at du ser bygninger fra middelalderen stor. Dersom du leier en ferieleilighet i byen, kan du blant annet få med deg domkirken, Drottens ruin, det gamle kruttårnet, Visborgs ruin og ringmurens vaktgang. 

Det går gjetord om Visbys skjønnhet. Legger du ferien hit kan du selv som menes med at Visby er et vakkert sted. Ta en avslappende spasertur i den botaniske hagen, vandre langs den hyggelige havnen eller gå til Fiskaregränd. Dette er en av byens smaleste gater og et populært bildemotiv. 

Tilbringer du ferien i en av våre hytter på Visby, kan du og ditt reisefølge få en variert opplevelse av Gotland. Legg inn noen timer shopping i sentrum, eller slapp helt av på én av byens badeplasser. Rett i nærheten finner du for eksempel badestedene Gustavsvik, Kallbadhuset og Melonen Poolbad. Vi anbefaler også et besøk til museet Fornsalen, der du kan lære mer om Gotlands historie.

Lei feriehus i Visby, Gotland

Hvorfor bestille feriehus i Visby gjennom NOVASOL?

Når du bestiller et feriehus på Gotland gjennom oss, følger det med en rekke fordeler:

  • Eget lokalkontor i Visby, der du henter nøkkelen til feriehuset. Du finner detaljer om nøkkelutlevering i dine leiedokumenter. 

  • Våre lokale rådgivere på Gotland har besøkt hver eneste feriebolig vi formidler på øya. 

  • Du bestiller i visshet om at NOVASOL har formidlet feriehus siden 1968.

  • Variert og bredt utvalg betyr større valgfrihet for deg. Du finner for eksempel feriehus som tillatter husdyr i sortimentet. 

  • Vår Trygghetspakke er alltid inkludert når du bestiller direkte hos oss. Les mer om denne i våre leiebetingelser.

Visby, Gotland

Feriehus og hytter i Visby

NOVASOL har formidlet hytter i Sverige i mange år og kan i dag tilby et bredt utvalg av ferieboliger på Gotland.  Vi har dessuten eget servicekontor i Visby, som er der for å gi ekstra service til våre gjester og huseiere. Dette bidrar til at vi kan tilby kvalitetssikret feriehusutleie på Gotland.