Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus Sverige

Opplev en herlig ferie i Sverige

Nyt ferien og lei nydelige hytter i Sverige gjennom NOVASOL.

Hytte Sverige

Mange av oss nordmenn har det med å føle oss hjemme i sommer-Sverige! Det er noe med det milde landskapet, skjærgården og den sjarmerende bebyggelsen som setter oss i den rette feriestemning. Derfor kan det å leie hytter i Sverige være det perfekte utgangsgpunkt for en behagelig og avslappende ferieopplevelse.

 

NOVASOL leier ut mange hytter i Sverige, spredt over hele landet. I Bohuslänområdet ligger bl.a. storbyen Göteborg og skjærgårdsidyllen Smögen. Området her på "bästkusten" inviterer til opplevelser og aktiviteter for enhver smak og til enhver årstid. I lavsesongen er trengselen mindre og prisene ekstra lave!

 

I Halland ligger sandstrendene så langt øyet kan se. Kombiner latmannsliv på stranden med kulturopplevelser og byens pulserende uteliv. De svenske innlandssjøene gir ro til sjelen og inviterer til deilige forfriskende morgenbad.

Opplevelser for hele familien

Vil du leie feriehus i Sverige kan du også besøke opplevelsessentre som f.eks. "Astrid Lindgrens Värld", Björneparken eller Gröna Lund. Landet har også en rekke slott, herregårder, enorme hageanlegg og parkanlegg for den som måtte interessere seg for det.

 

I Mälardalen ligger Kolmården, nordens største dyrepark - som er et eventyr for hele familien. Fantomets land og Vattenpalatsets mange tempererte bassenger finner du i Eskilstuna.

 

Nordpå er det flott natur for vandreturer, fiske og friluftsliv. Leier du hytte i Skåne, kan man dessuten ta turen over Öresundsbroen mellom Malmö og København, og få en svipptur til Danmark på kjøpet.

Om NOVASOL

NOVASOL ble grunnlagt i 1968 som en enmannsbedrift under navnet Nordisk Ferie, og de første produktene var hytteferier i Norge. Med tiden har vi vokst fra en liten virksomhet til et internasjonalt konsern med datterselskap i en lang rekke land og flere hundre medarbeidere.

 

Selv om mye er annerledes i dag, 40 år etter, har fokuset på kvalitet, service og kundens behov fortsatt å stå i sentrum. Vi i NOVASOL ønsker å være en mer personlig og mer troverdig service enn konkurrentene våre. Resultatet viser seg i de trofaste kundene våre som kommer tilbake år etter år for å leie feriebolig.