search

Feriehus i Helberskov

NOVASOL tilbyr deg og familien mulighet for å feriere i en av våre sommerhus ved Helberskov Strand. Kontakt gjerne NOVASOL i dag, og hør mer om Helberskov Strand og om utleie av ferieboliger i Danmark. NOVASOL har et stort utvalg av hytter, og du finner lett en som passer deg og din familie.

Sommerbolig ved Helberskov

Med våre feriehus ved Helberskov Strand kan du og familien nyte det beste Østhimmerland har å by på. I denne del av Østjylland finner dere utallige av spennende opplevelser, alt fra fornøyelsesparker til vakre naturopplevelser.

Med en av våre fine sommerhus i Østerhimmerland kan du og familien oppleve Østjyllands mange skatter. Kontakt NOVASOL , og få et godt tilbud på en av våre ferieboliger. Vi har feriehus som passer enhver smak – uansett om dere vil ha innendørs svømmebasseng og plasmaskjerm eller boblebad og tennis. Dere finner ikke et bedre sted å feriere i Danmark.

Feriehus i Helberskov

 

Ferie mellom hav og fjord

Helberskov Strand er en fin beliggenhet i krysset mellom mariager Fjord og Kattegat. Det gir massevis av muligheter for bading – uansett om det er i havet eller den mer rolige fjord. En kort kjøretur bringer dere til det spennende Visborggård slott, eller dere kan gå en tur i nydelige Willestrup Barokhage, som er kjent for sine fantastiske blomster.

NOVASOL har mange års erfaring i med feriehusutleie i Østjylland til ferieglade gjester. Vi i NOVASOL håper at dere får en fin ferie når dere besøker Danmark, og at dere nyter feriedagene fullt ut.