search

Feriehus og ferieleiligheter i Italia

Ved å leie feriehus i Italia får dere muligheten til å oppleve både historie, severdigheter og en overlegen mat- og vinkultur. Ferie i Italia er noe helt spesielt! Med slående vakkert landskap, nydelige strender, vingårder og en svært rik historie, er Italia en yndet destinasjon for nordmenn.

NOVASOL feriehus til leie over hele Italia. I vårt sortiment finner du alt fra storslåtte feriehus med basseng ved kysten av Toscana og restaurerte vingårder ved innlandet, til moderne leiligheter i storbyer som Firenze, Roma og Venezia. Det som er så deilig med å bo i et feriehus, er at du kan legge opp ferien akkurat slik du selv ønsker. Leier du feriehus i Italia, kan dere inkludere både dager ved stranda, sykkelturer blant vinranker og deilige kvelder i solnedgang på terrasen i deres feriehus.

Tips til din ferie i Italia

Vil du leie feriehus i Italia, men er usikker på hva du ser etter? Ved å trykke på lenkene under tas du til direkte til søkeresultatet. Begrens søket ved å legge inn dato og antall gjester. 


feriehus i italia
 


Attraksjoner og severdigheter

I Italia finnes det både natur, kunst og historie, og dette er med på å gjøre ditt opphold minneverdig og unikt. Her kan du oppdage mange tradisjoner og historiske steder. I Roma, Italias hovedstad, finner vi mange kjente attraksjoner. Blant annet befinner det 2000 år gamle Colosseum seg her, og her kan du innvendig lese om dens historie på de mange skilter og plakater som er satt opp. Eller besøk den kjente St. Peters kirken dersom du befinner deg i nærheten av Roma, og de mange andre kirker som finnes her.

Andre spennende severdigheter i Italia er Duomo di Milano i Milano, Pantheon i Roma, Capella Sansevero i Napoli, og mye mer. Attraksjonene gir uttrykk for mye historie samt at de også inneholder mye av Italias kunst. Som mange Italienere sier; Italias kunst uttrykkes i Kirkene! Det er også en fantastisk natur i Italia, og du har mulighet til å begi deg ut på lange gåturer, og bare nyte den nydelige natur i fred og ro.


severdigheter i italia
 

Feriehus på Sicilia og Sardinia

Vi har et stort utvalg feriehus på Sicilia og Sardinia. Sicilia er Middelhavets største øy og et ordentlig ferieparadis. Leier man feriehus på Sicilia, kan man nyte godt av barnevennlige strender, snorkling, olivenlunder, og til og med vulkanen Etna! Drar du på ferie til Sardinia kan du oppleve Smaragdkysten, et eksklusivt område som tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år. I likhet med våre feriehus for øvrig i Italia, er også feriehusene på Sardinia av ulik størrelse og kvalitet. Vi har små, autentiske feriehus som egner seg til mindre reisefølger, samt store luksuriøse feriehus av høy kvalitet som rommer hele storfamilien.


feriehus på sicilia
 

Overnatting ved den italienske kysten

Selv om innlandet i Toscana med langstrakte vinranker og helt unike naturomgivelser er et av de mest populære områdene i Italia å leie feriehus, velger mange også å bo ved kysten. Det er nemlig også fullt mulig å leie feriehus ved kysten av Toscana. La versilia med lange, barnevennlig sandstrender er et spesielt populært område, kjent som den italienske rivieraen. Eller hva med å leie et feriehus på Elba? Elba er en ekte eventyrøy, med trange bukter, strender og klipper er øya et paradis for dykkere. Vi har også en rekke feriehus ved Amalfikysten, også kalt Den guddommelige kyst. Amalfikysten sies å være et av de mest romantiske stedene i Italia. Lei et lite, sjarmerende feriehus sammen med din kjære, eller lei et stort feriehus sammen med hele familien. Besøk verdensberømte naturperler som Capri og Ischia, og få en guidet tur i Den blå grotte, feriehuset blir et naturlig samlingspunkt for reisefølget.

Romantisk og unikt er ord som uttrykker den Italienske Riviera, og strekker seg fra frankrike til kysten av Toscana ved det liguriske hav. Vi i NOVASOL leier ut ferieboliger ved den italienske Riviera, og her har du mulighet til å få utsikt til den fantastiske sjø. Hva er ikke bedre enn å oppleve de fargede båtene, fargerike hus, bratte gater og trapper i Italia? En av de vakreste stedene på den italienske riviera er Tellaro. Og her har du mulighet til å få sjarmerende leiligheter med en vakker panoramautsikt. Du finner også andre stilige villaer langs middelhavskysten!


feriehus italia kyst
 

Feriehus i Toscana

Hva med et feriehus i Toscana? Toscana er det området i Italia der vi har størst utvalg feriehus. Toscana er et deilig område som tiltrekker flere millioner turister hvert eneste år. Området er perfekt for livsnytere, her kan man sette ned tempoet noen hakk og bare nyte de naturskjønne omgivelsene, lokal mat og vin, samt en avkjølende dukkert i bassenget til feriehuset. Med så mange feriehus i Toscana, har vi noe for enhver smak. Vi har store feriehus med basseng og utsikt over vinrankene, autentiske vingårder velegnet for spesielle anledninger som skal feires med hele storfamilien, samt enkeltstående leiligheter i kompleks som legger til rette for at man kan feriere sammen flere familier, men likevel få følelsen av privatliv ved at man har hver sin leilighet.


feriehus toscana
 

Utforsk Italias storbyer

Få andre land kan vise til så rik kunst- og kulturhistorisk bakgrunn som Italia. I Italia finnes det utallige kjente byggverk med historie som stammer helt tilbake til Romerrikets storhetstid. Hva med å leie leilighet i en av Italias storbyer der du i løpet av din ferie kan beskue de aller mest kjente severdighetene, som det skjeve tårn i Pisa, domkirkene i Firenze og Venezia, og selve toppen av kransekaka; Colosseum i Roma! NOVASOL har leiligheter i alle de mest kjente storbyene i Italia. Du kan for eksempel leie en leilighet i Roma og nyte følelsen av å ha gåavstand til restuaranter, barer, fortauscafeer, shoppinggater, museer og attraksjoner. Ved å leie leilighet, får dere en mer fleksibel ferie og maksimal utnyttelse av tiden.

Er du på utkikk etter noe helt annet? Majestetiske topper og snørike bakker – Italia tilbyr ikke bare solrike steder langs Rivieraen. Hva med å leie en ferieleilighet i nærheten av de Italienske alper? Her kan du nyte skiferien fullt ut med godt preparerte bakker og vakker natur. Og gjør akkurat den vintersportaktiviteten du liker best.
 

Nyt det italienske kjøkken

Pizza, pasta, pesto, smakfulle oliven og fantastiske grønnsaker er bare et par av de mange retter og ingredienser, vi alle kjenner fra det italienske kjøkken. Lei en villa og du velger selv om du vil tilberede de smakfulle italienske retter på kjøkkenet eller nyte en middag på en av de mange lokale restauranter. Har dere barn med på ferie, er de velkomne på alle restauranter i Italia, for italienerne elsker barn. Har du behov for ro omkring måltidene, og spise på tider så minstemann kan komme tidlig i seng, så er en feriebolig helt ideell – der bestemmer jo selv tempo, og hvordan feriedagene skal planlegges.


italia ferie