search

Feriehus på Mallorca

På utkikk etter et feriehus på Mallorca? Denne elegante øyen byr på alt du kan drømme om. Det vidunderlige klimaet, det herlige landskapet, de eventyrlige strendene og den internasjonale atmosfæren gjør Mallorca til et helt spesielt feriemål med et kulturtilbud på høyde med det som finnes i Europas hovedsteder.

F.eks. er auditoriet i Palma et av Europas mest kjente konserthus. Mallorca tilbyr en jevn og god fordeling av avspenning, inspirasjon, kultur og underholdning.

Feriehus på Mallorca

En natur som er rik på flora og fauna

På Mallorca finnes det en mangfoldig flora som omfatter rundt 1.500 arter. På vinterstid pynter øyen seg med et utall av blomstrende mandeltrær. Dyrelivet er derimot ikke fullt så storslått; her finnes det relativt få viltlevende pattedyr, men til gjengjeld et større antall forskjellige fuglearter som bl.a. den endemiske balear-liren, purpurhegren og silkehegren

Øyen huser en nasjonalpark og flere naturreservat, og Balearenes lokalregjering har vedtatt å verne store landområder på Mallorca. De to høyeste fjelltoppene på øyen er Puig Major med sine 1.445 m og Puig de Massanella med en høyde på 1.367 m. Begge disse tilhører den ubebodde fjellkjeden Serra de Tramuntana.

Opplev Mallorca i en leiebil

Lei en leiebil og opplev det Mallorca har å by på

Når du skal se Mallorca er det en god idé å leie bil. På den måten kan du dra på dagsturer til mindre turistfylte strender og steder og få mest mulig ut av din ferie - f.eks. er det lille hyggelige fiskeværet Port d'Andrat et godt sted å oppsøke, hvis du vil spise fisk og skalldyr i særklasse. I Valdemossa kan du for kuriositetens skyld besøke klosteret Cartuja, hvor komponisten Chopin i sin tid oppholdt seg sammen med George Sand. Hovedstaden Palma de Mallorca bør også stå høyt på listen, når du planlegger din ferie til hit. Her finner du blant annet en av verdens mest spektakulære barer, Abaco, med en fantastisk atmosfære fra 1700-tallet.

Mallorcanerne har rykte på seg for å være alvorlige og tilbakeholdne, skjønt også ytterst gjestevennlige og respektfulle. Til sammen bor det knappe 800.000 mennesker på øyen; av dem holder nesten halvparten til i hovedstaden Palma.

Våre feriehus finner du bl.a. i Fornalutx, Pollenca, Soller og Alcudia. Bare klikk deg inn - og finn det perfekte feriehuset til din ferie på vakre Mallorca! Spania er et populært reisemål blant nordmenn, og her får vi virkelig nyte ferielivet fullt ut. Vi tilbyr også flere ferieboliger ellers på Balearene dersom det er ønskelig.

Lei feriebolig på Mallorca

Ferieboliger Mallorca – Spania

Uansett om du ønsker å danse natten lang, nyte strandlivet eller den vakre naturen, kan du finne en feriebolig på Mallorca som setter rammene for den ferien du drømmer om. NOVASOL har hatt utleie av ferieboliger i Spania i mange år og kan i dag tilby et mangfoldig utvalg av ferieboliger. Spania har alltid, mest på grunn av det varme klima og mange strender, vært et elsket feriemål. Ikke minst er øyene på Balearene er populære blant mange feriegjester. Blant NOVASOLs ferieleiligheter på Balearene finner du både autentiske spanske feriehus , store moderne villaer og deilige ferieleiligheter.