search

Ferieleiligheter og hus på Mallorca til leie

På utkikk etter et feriehus på Mallorca? Denne elegante øyen byr på alt du kan drømme om. Det vidunderlige klimaet, det herlige landskapet, de eventyrlige strendene og den internasjonale atmosfæren gjør Mallorca til et helt spesielt feriemål med et kulturtilbud på høyde med det som finnes i Europas hovedsteder.

F.eks. er auditoriet i Palma et av Europas mest kjente konserthus. Mallorca tilbyr en jevn og god fordeling av avspenning, inspirasjon, kultur og underholdning.
 

 


ferie Mallorca

 

Ferieleiligheter og hus til leie i Mallorcas vakre natur

På Mallorca finnes det en mangfoldig natur og flora som omfatter rundt 1.500 arter. På vinterstid pynter øyens natur seg med et utall av blomstrende mandeltrær. Dyrelivet er derimot ikke fullt så storslått; her finnes det relativt få viltlevende pattedyr, men til gjengjeld et større antall forskjellige fuglearter som bl.a. den endemiske balear-liren, purpurhegren og silkehegren

Øyen huser en nasjonalpark og flere naturreservat, og Balearenes lokalregjering har vedtatt å verne store landområder på Mallorca. De to høyeste fjelltoppene på øyen er Puig Major med sine 1.445 m og Puig de Massanella med en høyde på 1.367 m. Begge disse tilhører den ubebodde fjellkjeden Serra de Tramuntana.


leie hus mallorca
 

 

Opplev Mallorca med et privat feriehus

Når du skal se Mallorca er det en god idé å leie bil. På den måten kan du dra på dagsturer til mindre turistfylte strender og steder og få mest mulig ut av din ferie - f.eks. er det lille hyggelige fiskeværet Port d'Andrat et godt sted å oppsøke, hvis du vil spise fisk og skalldyr i særklasse. I Valdemossa kan du for kuriositetens skyld besøke klosteret Cartuja, hvor komponisten Chopin i sin tid oppholdt seg sammen med George Sand. Hovedstaden Palma de Mallorca bør også stå høyt på listen, når du planlegger din ferie til hit. Her finner du blant annet en av verdens mest spektakulære barer, Abaco, med en fantastisk atmosfære fra 1700-tallet.

feriehus Mallorca


Mallorcanerne har rykte på seg for å være alvorlige og tilbakeholdne, skjønt også ytterst gjestevennlige og respektfulle. Til sammen bor det knappe 800.000 mennesker på øyen; av dem holder nesten halvparten til i hovedstaden Palma.


feriehus i Palma


Lei et feriehus i Palma de Mallorca

 

Våre feriehus finner du bl.a. i Pollenca, Soller og Alcudia. Bare klikk deg inn - og finn det perfekte feriehuset til din ferie på vakre Mallorca! Spania er et populært reisemål blant nordmenn, og her får vi virkelig nyte ferielivet fullt ut. Vi tilbyr også flere ferieboliger ellers på Balearene dersom det er ønskelig.

 

leie hus til strandferie
 

De beste strendene på Mallorca - opplev øya med ditt eget feriehus

Når dere har funnet det perfekte feriehuset på Mallorca kan dere glede dere til lange, varme og deilige dager på stranden. Mallorca har mange deilige strender å velge mellom og milevis med myk sand å traske på. Her kan dere velge mellom de mer kjente og store strendene, eller finne deres egen lille strand i en avsidesliggende bukt. 

Playa de Muro - perfekt strand for barnefamilier på ferie på Mallorca

På den nordlige delen av øya, like ved Alcudiabukten finner dere den barnevennlige stranden Playa de Muro. Stranden er langgrunn og du må et godt stykke ut før det blir dypt - perfekt for små barn som elsker å leke i vannkanten. 


barn leker i vannkanten Mallorca

 

Es Trenc - en av de mest berømte strendene på Mallorca

Es Trench er en veldig populær strand på Mallorca, om ikke den mest berømte. Stranden nevnes støtt og stadig i lister over verdens vakreste og flotteste strender. Stranden ligger på den sørlige delen av øya. Den er ikke så vanskelig å spotte, når dere ser den vakre, fine, hvite sandstranden forstår dere raskt hvorfor den er kåret til en av verdens vakreste strender. Selv om stranden er veldig populær og ofte har mange besøkende, lover vi at det er verdt et besøk når du er på ferie på Mallorca. 


Vakker strand Mallorca

 

Cala Mondrago  - perfekt for snorkling og vakker natur

I nasjonalparken Mondragó, på øyas sørside finner dere stranden Cala Mondrago. En vakker strand som fremstår helt unik og nesten urørt. Det er selvfølgelig en veldig populær strand, men kan du reise litt utenfor sesong og kanskje ta deg en miniferie eller langhelg, vil du få en strandopplevelse utenom det vanlige. Denne stranden er også langgrunn og passer fint for barnefamilier. Ta med deg en piknikkurv og kos deg på stranda!


familieferie Mallorca

 

Ferieboliger Mallorca – Spania

Uansett om du ønsker å danse natten lang, nyte strandlivet eller den vakre naturen, kan du finne en feriebolig på Mallorca som setter rammene for den ferien du drømmer om. NOVASOL har hatt utleie av ferieboliger i Spania i mange år og kan i dag tilby et mangfoldig utvalg av ferieboliger. Spania har alltid, mest på grunn av det varme klima og mange strender, vært et elsket feriemål. Ikke minst er øyene på Balearene er populære blant mange feriegjester. Blant NOVASOLs ferieleiligheter på Balearene finner du både autentiske spanske feriehus , store moderne villaer og deilige ferieleiligheter.


Finn det perfekte feriehus i Spania