Feriehus i Dijon

Djion er en by og kommune i regionen Bourgogne som befinner seg i Midt-Frankrike. Byen ble grunnlagt i 1772 og er hovedstad i regionen. Utleie av ferieboliger i Bourgogne byr på et stort utvalg av flotte villaer. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus i Dijon f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Feriehus Dijon

Feriehus i Dijon

Byen Dijon er spesielt kjent for den lyse sterke sennepen av samme navn samt for kirsebærlikøren Crème de Cassis. Byen byr på mange kulturelle opplevelser, gamle bygninger, hyggelige små gater og noe så festlig som et sennepsmuseum.

En feriebolig fra NOVASOLs ferieutleie i Frankrike er den perfekte basen for hele familien til en vellykket ferie i Dijon. Du kan leie feriehus i alle størrelser - store romslige med plass til den store familien, eller små hyggelige hus til paret som vil være for seg selv.

Opplevelser nær Dijon

Besøker du Dijon, er det mange muligheter for opplevelser. Byen ligger i regionen Bourgogne, som er kjent for sine gode viner, så det er rike muligheter for å besøge lokale vinslott. Bare en time og 40 minutters kjøring derfra ligger Paris, hvis du skulle ha lyst på en dagsutflukt med storbystemning.

Hos NOVASOL kan du hele året leie flotte feriehus i Bourgogne. Utvalget vårt er stort, og det er lett og kjapt å finne et feriehus, som passer til deg og din familie. Du kan velge mellom mange forskjellige 'goder' som f.eks. hus med utsikt eller hus med svømmebasseng'. Tast inn dine søkekriterier og finn drømmeboligen din. Du kan bestille på hjemmesiden vår hele døgnet.