Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

NOVASOL har feriehus i hele Spania

Sol, sommer og strender

Et stort utvalg feriehus langs kysten og på de baleariske øyene venter deg som vil ha sand mellom tærne, men du kan også prøve andre spennende steder i Spania med Novasol.

 

Feriehus i Spania

Intense kulturopplevelser, hektisk natteliv, ekstremt variert natur, kulinariske utskeielser, historiske steder, pulserende storbyliv, arkitektoniske mesterverk, spennende museer med verdensberømte malere, aktiviteter på land og på vann, gode shoppingmuligheter og et utvalg av festlige markeringer og små og store festivaler - ferias. Det er ingen ende på hva du kan nå å oppleve, når du bor til leie i et feriehus i Spania. Med Novasol kan du finne en bolig som ligger nettopp i det området av Spania, som du synes er aller mest interessant og som passer best til dine ønsker og ferieplaner.

Med Novasol er det veldig enkelt å finne og bestille et feriehus - og du kan velge blant alle kategorier - smått eller stort, kystboliger eller innlandshus, spartansk eller luksuriøst, avsidesliggende eller midt i de hektiske spanske turistmagneter. God jakt!

Kongedømmet Spania ligger på den iberiske halvøy og er oppdelt i 17 svært forskjellige regioner. Landet grenser til Frankrike, Andorra og Portugal. De baleariske øyene i Middelhavet og de kanariske øyene i Atlanterhavet hører også med til landet - med Novasol kan du finne et feriehus hvor du vil i Spania.

Når du ankommer Spania, så er det gitaren og flamencoens hjemland som ønsker deg velkommen. Du vil møte et land med en usedvanlig gjestfri befolkning, hvor du kan nyte det behagelige klimaet året rundt. Spania er et paradis av smektende musikk, varme farger, frodig natur, utsøkt vin og fantastiske måltider. Du kan ikke forlate landet uten å ha smakt deres paella og gode Rioja-vin. Et besøk på en lokal tapasbar er heller ikke til å komme utenom. Og så skal du bestemt ikke snyte deg selv for et godt glass sangria i skyggen under et svalt oliventre - for eksempel i hagen utenfor ditt feriehus. Du kan jo passende medbringe en bok av en av Spanias store forfattere - en klassiker av Cervantes eller et spennende moderne verk av Arturo Pérez-Reverte kan anbefales. Med andre ord - nyt livet i feriehus i Spania!