search

Feriehus i Riviera di Levante

NOVASOL tilbyr et bredt utvalg av sommerhus i Liguria, inkludert ved Riviera di Levante. Strekningen er ca 130 km lang, langs den liguriske kysten, og strekker seg fra munningen av elven Magra i La Spezia-provinsen til de østlige bydelene i Genoa, selv om det er en geografisk definisjon som setter grensen mellom Riviera di Levante og Riviera di Ponente på det nordlingste punktet på det liguriske hav, nær munningen av elven Cerusa Voltri.

Lei feriehus nær Riviera di Levante

 

 

 

 

 

Naturlig skjønnhet

Territoriet av Riviera di Levante er preget av kupert terreng og fjellområder. De få slettene som er i området er sletta Piana dell’Entella, bak byen Chiavari og Lavagna, som er en del av territoriet til Sestri Levante og omrdået rundt munningen av elven Magra, som grenser til Toscana. Sammen danner det kuperte terrenget, fjellene og slettene et nydelig landskap som du kan nyte dersom du leier et feriehus i Riviera di Levante gjennom NOVASOL. De eneste øyene som tilhører Riviera di Levante er Palmaria, Tino og Tinetto, alle en del av Gulf of Poets i La Spezia.

Feriehus Riviera di Levante

 

 

 

 

 

 

Mange muligheter

Turisme er utvilsomt den økonomiske drivkraften på Rivieraen, takket være det milde klimaet og den naturlige skjønnheten stedet kan vise til, og NOVASOL har en rekke feriehus og ferieleiligheter i området som gir et perfekt utgangspunkt for en ferie i vakre omgivelser. Foruten den rene sommerturismen, som er dedikert til nytelse av strender og kystområdene, byr området også på mye kultur og gode vandremuligheter året gjennom. Spesielt på steder som Cinque Terre, Portofino og Porto Venere står vandring og kultur sentralt. Moneglia, Montemarcello, Vernazza og Tellaro er kystbyene i Riviera di Levante som er listet blant de vakreste landsbyene i Italia.

Ønsker du å oppleve fantastisk natur når du leier feriebolig i Italia kan Riviera di Levante absolutt anbefales. Velkommen til Liguria!