search

Feriehus i Sellin

Sellin på øya Rügen er en enestående opplevelse på grunn av den fine arkitekturen. Dra til Sellin i Tyskland og la NOVASOL hytteutleie sørge for den riktige ferieboligen. Det er lett og fort gjort å finne en herlig feriebolig gjennom NOVASOL hytteutleie i Sellin på øya Rügen. Det tar bare et øyeblikk å søke og bestille online.

Sellin på den sydøstlige siden av øya Rügen i den tyske delen av Østersjøen er bare en av de mange koselige badebyene på øya. Her finner du noen av de beste badestrendene - samt det populære badelandet Residenz Seepark.

Sellin er preget av badehoteller og arkitektur fra slutten av 1800-tallet, og den nostalgiske stemningen går igjen i mange av hyttene. Hos NOVASOL kan du leie mange av områdets ferieboliger til en perfekt ferie. Vi formidler feriehusopphold i Tyskland og Sellin er et godt alternativ til deg som søker en avslappende ferieopplevelse.

I tillegg til de svært fine strendene er selve byen Sellin en opplevelse. I gaten Wilhelmstrasse kan du oppleve noen av de prektige, små feriepalassene, som var fortidens boliger for den rike delen av befolkningen. Byen ligger rundt 30 meter over havet, og ved å gå ned noen bratte trapper er det mulig å komme helt ned til stranden - eller du kan bli i byen og nyte den fascinerende utsikten.

Øyas mange bukter og viker er preget av havets påvirkninger og flere steder står høye, bratte klipper i kalkstein ut mot kysten, andre steder er det store områder med grunt vann. Her er det gode muligheter for å vandre, fiske eller sykle - eller du kan velge å slappe av ved øyas gode strender.