Feriehus i Côtes d'Armor

Côtes d'Armor oser av feriestemning. Med en feriebolig fra NOVASOL, kan også du oppleve den helt spesielle atmosfæren i det vakre Côtes d'Armor i Frankrike.

Kanskje det meste populære feriemålet på den bretonske kysten er regionen Cotes d´Armor. Lange finkornede badestrender sørger for bekymringsfri bademoro for de små. Hva med å lete etter muslinger på de store sandslettene når fjæra trekker havet tilbake? NOVASOL kan i dette området tilby deg gode feriehus som ligger i kort avstand til stranden. De meste kjente stedene er nok Lannion, Trégastel og Perros-Guirec.

Det koster ikke en formue å leie en herlig feriebolig. Hos NOVASOL har vi hytteutleie i Côtes d Armor hele året rundt til favorable priser.

Côtes d'Armor betyr søte creps suzette, kraftig cider, fargestrålende hortensiaer, pinjeskoger, sandstrender og mye mer. Området har rett og slett noe for alle sanser.

Upplev Bretagne och Côtes-d'Armor

Populære feriehus i Côtes-d'Armor

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Côtes-d'Armor

Loading...

Feriehus med basseng i Côtes-d'Armor

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Côtes-d'Armor

Loading...

Opplev Côtes d'Armor fra et feriehus

NOVASOL har et stort utvalg av feriehus i Frankrike, samt langs hele kysten av Côtes d'Armor. Boligene våre spenner fra små hyggelig hus til parret som ønsker å gjenfinne romantikken til store villaer hvor det er plass til hele familien. Med en feriebolig har du og din familie den perfekte basen for en vellykket ferie.

De vakre sandstrendene langs kysten av Côtes d'Armor brytes av imponerendhøye klipper. Både gamle og unge vil begeistres av den dramatiske klippelandskapet som man kan gå ut til og plukke skjell.

Du kan søke etter ferieboliger i Europa hos NOVASOL online døgnet rundt. Tast inn søkekriteriene dine, så får du et udvalg av ledige feriehus som matcher dine ønsker. Trenger du hjelp med hensyn til flyforbindelser, leiebil eller ferjeforbindelser til reisemålet, er du velkommen til å ringe til en av våre dyktige konsulenter.