search

Feriehus i Sorrento

Sorrento vil gi deg en ferie i Italia som du sent vil glemme. Her har du muligheten til å oppleve det klassiske Italia. Med et feriehus eller en ferieleilighet i Sorrento bor du kun et steinkast fra alle kulturelle og historiske severdighetene i regionen. I tillegg har du en rekke herlige restauranter og flotte badestrender innen rekkevidde. Å leie feriehus i Campania er derfor en god ferieinvestering for deg og ditt reisefølge!

Opplevelser i Sorrento

Sorrento ligger ikke langt fra Pompeii og Napoli og er virkelig verdt et besøk. Med sin flotte beliggenhet på Sorrento-halvøya, ikke langt fra Amalfikysten, har byen blitt et populært reisemål. Mange velger å legge bryllupsreisen nettopp hit på grunn av den idylliske og romantiske stemningen som hviler over byen. Når du ferierer i Sorrento er det 'la dolce vita' som er står i fokus. Napoli, Vesuv, Pompeii og Herculaneum er severdigheter som bør besøkes når du først er i området. Den fredede Amalfikysten bør du også få med deg. Kanskje blir det også tid til en seiltur over til øya Capri? Det er bare å pakke kofferten og komme seg avgårde.

Ekte italiensk

NOVASOL feriehusutleie i Sorrento har et stort utvalg av ferieboliger i hele regionen. Utvalget av feriehus og ferieleiligheter er stort og variert. Alle boligene er individuelt innredet etter eierens egen stil og smak. Dette gjør opplevelsen litt mer personlig. Du kommer rett og slett nærmere det ekte italienske ved å leie et feriehus eller en ferieleilighet i Sorrento. NOVASOL ser frem til å ønske deg og dine kjære «benvenuto» til en herlig ferie. Book din neste ferie allerede i dag her på hjemmesiden eller kontakt vår kundeservice på telefon. God ferie!