search

Feriehus i Benissa

Benissa befinner seg i kystområdet ’La Marina’ sitt hjerte og ligger mellom Valencia og Alicante.

Stedet er forbundet med resten av Costa Blanca gjennom et godt utbygd veinett. Bykjernen ligger 275 m over havet og kun få kilometer fra havet. I forrige århundre var hovedinntektskilden jordbruk, nå er det turisme. Det er derfor et feriemål i Spania mange velger for å få en avslappende og solrik ferie fylt med glede, latter og ferieminner.

Severdigheter og aktiviteter

I Benissa finner du en fantastisk hovedgate hvor du kan se flotte bevarte middelalderhus, torg med mange spanske skatter og andre butikker. Når du er lei av de solfylte dager eller trenger en pause fra stranden er en tur til hovedgaten virkelig å anbefale.

Det befinner seg også en markedsplass i området kalt «La Lonja de Contracion», her kan du som på torget få med deg spanske skatter hjem, som du trolig ikke finner hjemme i Norge. Men det er ikke bare innkjøpene man drar dit for. Plassen er også svært vakker med sine nydelige blomster og hvitkalkede husvegger.

Besøk også byens mange og smakfulle restauranter. Her kan du smake spanske retter og nyte et glass vin i solnedgangen. Det kan vel ikke bli en bedre setting?

NOVASOL leier ut en rekke ferieboliger i Costa Blanca. Et feriehus danner utgangspunktet for å få en perfekt ferie, og vi ønsker derfor deg og familien hjertelig velkommen til en av våre mange feriehus og ferieleiligheter nær Valencia.