search
N
| Forfatter
(Publisert første gang: )

Feriehus i Sverige

En tur over svenskegrensen er en reise gjennom flott natur fra nord til syd. Med hyggelige små- og store byer, vinterportsteder og idyllisk skjærgård - Sverige er et allsidig reisemål som er like egnet til ferie på vinteren, som på sommeren! Lei en hytte i Sverige og opplev vårt vakre naboland på en annerledes måte.

Sommerferie i Sverige

Aldri langt til opplevelser

Sverige er om sommeren mer enn bare sol og badeturer. I Sverige finnes det, alltid uavhengig av været, noe som du og din familie kan utforske nærmere. Rundt omkring i Hele Sverige ligger mange fornøyelse- og dyreparker, som byr på forskjelligartede opplevelser: Skansen, Liseberg, Kolmården, Skara Sommerland, Tomteland, «Havets hus», Astrid Lindgrens Verden, High Chaparell, «Nordens Ark» og mange flere – alle sammen attraksjoner og severdigheter som ikke kun svenskene selv forbinder med ferie, sjø og avveksling.

Spaser også gjennom shoppinggatene i Borås og Ullared eller besøk glassblåserne i Småland, der du kan kjøpe vakre verk av berømte håndverkere til ekstremt lave priser.

Sommer i Sverige

På sommerstid kan Sverige vise til sjarmerende sommerbyer som innbyr til ekte skjærgårdsidyll med bølgeskvulp og måkeskrik. For hva er vel bedre enn å sitte på det varme svaberget etter et avkjølende bad og kjenne solen varme kroppen din igjen mens du ser utover det glitrende havet? NOVASOL har over 40 års erfaring med feriehusutleie i Europa og har mer enn 2.500 feriehus over hele Sverige, også ved de mest attraktive sommerstedene. Hva med en feriehusferie på Öland, svenskenes egne paradisøy? Eller hva med å leie hytte på Gotland som er kjent for sine vakre strender? Vi har også en rekke feriehus og hytter i Bohuslän, samt koselige stugor i vakre Skåne. Dersom du vil kombinere sommerferien med noen dager i storbyen, kan vi anbefale å leie feriehus ved den eventyrlige skjærgården langs østkysten rundt Stockholm.

Vinter i Sverige

Det er ikke bare på sommerstid Sverige er en attraktiv feriedestinasjon. Også vinteren er nydelig i Sverige. Med nypreparerte skiløyper, snøkledde trær og ferske elgspor i snøen er skogen og innlandet i Sverige et ordentlig paradis på vinterstid. Av de over 2.500 feriehusene vi har til utleie i Sverige, er en rekke av disse lokalisert i slike områder, ypperlig for noen feriedager på skiferie i Sverige. I Sverige har vi både store feriehus med luksus og topp funksjonalitet og små, autentiske hytter i skogen med lang vei til nærmeste nabo. Lei en hytte i Sverige og ta en pause fra hverdagen i naturskjønne omgivelser. Gjennom NOVASOLS hytteutleie i Sverige får du muligheten til å oppleve nabolandet vårt på en annerledes måte.

Vinterferie i Sverige

En ferie på landsbygda

Nyt naturen rundt i Sverige, slik som den svenske befolkningen gjør. Den vakre utsikten, som har grønne skoger og innsjøer som er noe som karakteriserer Sverige. Sverige elsker sin natur og sørger også for at den er ren, beskyttet og godt ryddet. Nyt den svenske allemannsretten, som gir alle tilgang til å nyte den vakre naturen! Lei derfor en feriebolig ved landsbygda, og opplev det svensk natur har å by på.

Strandferie i Sverige

Strandstedene i Öland, Skåne og Halland, er populære steder i Sverige. Man finner steinete øyer på den østlige kysten, fjellene i nord, de fantastiske øyene Öland og Gotland i Østersjøen – Svensk «interiør» er så variert at en ferie i Sverige tilbyr noe for enhver smak.

Lei feriehus i Sverige

Feriehus, hytte eller stugo?

Med over 2.500 feriehus over hele Sverige, har vi noe for enhver smak. Gjennom oss kan du leie storslåtte, herskapelige herregårder, store eller små feriehus, leiligheter, hytter og selvfølgelig tradisjonelle svenske stugor. Det er det som er så deilig med å leie feriehus, de mange valgmulighetene og friheten til å velge akkurat det feriehuset som passer deg best. Prøv også å leie en hytte ved sjøen på vinterstid og bli kjent med lokalmiljøet etter at sommerturistene har tatt farvel. Eller unn dere et opphold i en hytte på fjellet i sommermånedene og nyt stillheten.