search

Hytteutleie i Idre

I herlige Idre kan du være aktiv hele året og det er noe av det som gjør dette til en fantastisk feriedestinasjon. Idre ligger i Älvdalen kommune i tradisjonsrike Dalarna. Leier du en hytte i Idre kan absolutt hele familien se frem til en ferie fylt med spennende opplevelser. Den lokale kulturen og historien er verdt å utforske, samt at du får mange anledninger til være aktiv ute i frisk luft. På ferie i Idre har du naturen som nærmeste nabo! 

Mange av våre ferieboliger i Idre og omegn er skikkelige fjellhytter, og endel har badstue og utsikt over de mektige fjellene. Finn din drømmebolig og bestill feriehus i Dalarna i dag! 

Aktiviteter og opplevelser

Planlegger du å leie en hytte i Idre har du fantastiske aktivitetsmuligheter rett utenfor døren. På sommeren kan du blant annet legge ut på fjell – eller kanotur, fisking og ridning. Du kan også spille golf, bowle, eller besøke svømmehallen. 

På Idre Fjäll er det tilrettelagte områder for mountainbiking. Stiene i fjellet passer både barn og voksne. Det finnes i tillegg en terrengsykkelbane som passer spesielt godt for barn. 
Idre er en veldig populær vinterdestinasjon. Her er miljøet for snøscooterkjøring stort og omgivelsene legger virkelig til rette for gode opplevelser på fjellet. Leier du et feriehus her, bør du derfor teste denne populære snøsporten. Hvis snøscooter ikke er noe for deg, kan du for eksempel bli med på en tur med hundespann i stedet? Dette er også en flott måte å oppleve fjellandskapet på. 

Området har også ypperlige skiforhold. Langrennsløperen kan velge mellom fine, velpreparerte løyper, mens Idre Fjäll er et stort familievennlig alpinanlegg med bakker for store og små.

Lei feriehus i Idre og opplev den svenske naturen

Attraksjoner og severdigheter

I Idre Sameby kan du bli bedre kjent med livsstilen i Sveriges sørligste reinsdyrområde. I samebyen kan du lære mer om den daglige driften, mattradisjoner og gå tur sammen med flokken. På sommeren kan du også ofte se reinsdyrene vandre fritt mellom hyttene i området.

Under oppholdet anbefaler vi en tur til Sveriges høyeste fossefall, Njupeskär, som du enkelt tar deg til via Fulufjället nasjonalpark. Dette er en fin tur som passer for hele familien, og deler av turen går på oppbygde stier. Turen har en del trapper og egner seg derfor ikke for barnevogn eller rullestol.  

Feriehusutleie i Idre

Dersom du vurderer å leie et feriehus i Sverige, kan nettopp Idre være den rette destinasjonen for deg. Du kan enkelt søke og bestille ferieboligen her på våre nettsider, eller ta kontakt med vår salgsavdeling for hjelp.