Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Forelsket i Frankrike? Lev ut kjærligheten ved å leie et feriehus gjennom Novasol

Forelsket i Frankrike? Lev ut kjærligheten ved å leie et feriehus gjennom Novasol

Et opphold i feriehus i Frankrike vil garantert bli rik på kulturelle, historiske og kulinariske opplevelser.

hus frankrikeVed å legge din ferie i Frankrike til et av Novasols mange feriehus kan du oppleve landets mange store severdigheter og storslåtte natur samtidig som du kommer innpå livet av lokalbefolkningen og får erfare hva det vil si å leve på franskmenns vis. Kanskje finner du også noen franske venner for livet. I hvert fall er det lettere å komme bak den franske fasaden hvis du ikke er avhengig av å bo avsondret fra det franske hverdagslivet på et hotell. Novasol har gode feriehus til leie spredd over hele Frankrike - både i storbyene og på landsbygda - konsentrert om de mest interessante ferieområdene; Provence, Cote d Azur, Bretagne og Normandie.

Kjærlighet og champagne, hvite langgrunne sandstrender og høye stupbratte fjell, café au lait og herlige gourmetretter - hvis du ønsker å leve "det gode liv" på din ferie, så er Frankrike et opplagt feriemål og Novasols feriehus et godt valg. I Frankrike kan du nyte god vin og fantastiske måltider, bade i Middelhavet, promenere langs rivieraen, dra på lange fotturer i flott og ekstremt variert natur, besøke kjente museer og historiske steder, shoppe og oppleve hele spekteret fra fin til folkelig kultur. Hvis du har ditt eget feriehus til rådighet, så kan du helt selv bestemme når du vil ut og oppleve og når du helst bare vil være "hjemme" og slappe av, grille middagen på terrassen eller i hagen eller ta en dukkert i husets utendørsbasseng - for det har de fleste av Novasols feriehus.

Novasol har siden sin start som beskjedent enmannsforetak i et kjellerlokale på Nørrebro i København vokst til Nord-Europas største utleievirksomhet for feriehus - likevel holder konsernet stadig fast i sitt urokkelige prinsipp om alltid å sette kunden i sentrum. Det vil si at du kan regne med høy kvalitet og god service når du bestiller ditt feriehus i Frankrike gjennom Novasol - du kan også regne med, at vi holder hva vi lover. God ferie!

Klikk her for flere aktuelle tilbud