Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Bestill Frankrikekatalogen nå og se vårt store utvalg av flotte feriehus og bassenghus i dine egne hender!
Bestill katalogen her

Lyst på å tilbringe en lengre periode i Frankrike og leie feriehus eller leilighet?
Les mer om langtidsleie

Feriehus i Provence

Feriehus i Frankrike

Frankrike er landet for kjærlighet og lidenskap. Den unike atmosfæren i Frankrike, med rikt kulturliv og førsteklasses mat- og vinutvalg lokker utallige nordmenn til landet hvert eneste år. Med NOVASOL feriehusutleie i Europa kan dere velge blant et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Frankrike. Ved å leie feriehus i Frankrike med NOVASOL får dere muligheten til å skreddersy deres ferie. Opplev de vakre områdene i Frankrike og nyt det franske kjøkkenet på lokale restauranter, eller tilbered deilige franske fristelser på deres egen terrasse i feriehuset.

 

Feriehus Frankrike

Vi har feriehus i alle ved alle de mest attraktive feriedestinasjonene i Frankrike. Ønsker du en aktiv ferie i naturskjønt landskap, kan Rhône Alpes være et passende sted å leie feriehus. Ønsker du derimot en ordentlig badeferie ved langstrakte strender i varmt middelhavsklima, har vi en rekke feriehus ved den franske riviera. Vi har feriehus for enhver smak! Bonderomantiske feriehus i Bretagne, luksuriøse ferieleiligheter ved Middelhavet og idylliske feriehus på Korsika som er omgitt av slående vakre omgivelser. Eller hva med å leie en ferieleilighet midt i hjertet av Paris?

 

Feriehus i Frankrike

Ferieparadiset ved den franske rivieraen blir stadig mer populært blant solhungrige nordmenn. Og ikke uten grunn - området er kjent for å være et av de mest eksklusive feriestedene i Frankrike. Vi har en rekke feriehus ved Côte d'Azur, både i Cannes, Nice og Var. Côte d'Azur er spesielt kjent for å være et av verdens mest ettertraktede yacht- og cruiseområder og stedet har blitt en eksklusiv feriedestinasjon med det du kan ønske deg av luksus. Her kan du ta en dukkert i feriehusets basseng, nyte lokale franske bakevarer og et duggfrisk glass Chablis på deres helt egne terrasse i feriehuset.

Ferieleilighet Paris

NOVASOL har ikke bare storslåtte bassenghus ved kysten av Frankrike og idylliske feriehus ved sjarmerende landsbyer, vi har også urbane leiligheter midt i hjertet av Paris! Utvalgte av leilighetene tilbyr til og med alternativ ankomst og miniferie hele året, noe som betyr at dere kan leie leilighetene for kun 3 døgn dersom dere ikke har muligheten til å reise bort en hel uke. Og hva er vel bedre enn å leie en ferieleilighet i Paris og ta en skikkelig storbyferie? I Paris kan oppleve flotte severdigheter, distrikt med eksklusive moteforretninger, boblende champagne og deilige makroner! Flere av våre leiligheter har gåavstand til alle de meste kjente attraksjonene og handlegatene.

 

Cannes Frankrike

Vi arbeider hardt for å kunne tilby det aller beste til våre kunder. Derfor kvalitetssikrer vi alle våre feriehus og ferieleiligheter ved å ha 15 NOVASOL-ansatte i som reiser rundt omkring i Frakrike for å kvalitetssikre våre feriehus i Frankrike slik at du og ditt reisefølge skal få en best mulig ferieopplevelse i deres feriebolig. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om å leie feriehus i Frankrike. NOVASOL er alltid klar for å hjelpe deg med din ferie i Frankrike.