search

Feriehus Korsika

Frister det å leie feriehus i Frankrike er Korsika et spennende alternativ. Korsika er en fascinerende ferieøy i det sørøstlige Frankrike. Her vil du oppleve bukter med turkisblått hav, strålende hvite sandstrender og maleriske veier omgitt av oliven og appelsintrær. Fjelltoppen Monte Cito befinner seg i det store naturvernområdet og er 2710 m høy. Fjellene på Korsika er skogkledde og her finner man korkeiker, kastanjer, pinjer og tett buskskog. Det historiske Korsika er preget av kirker og festningstårn fra Napoleons tid og fra opprøret mot Genova.

Lei feriehus eller ferieleilighet på Korsika

 

Attraksjoner og severdigheter på Korsika

Vandrestien GR20 fører deg over den flotte Restonica-kløften til Corte. I den vakre byen Ajaccio kan du slentre over frodige grønnsaks- og fruktmarker. Du kan også besøke kirker, katedraler, det keiserlige kapellet og det lille A Bandera museet som vil fortelle deg mer om Korsika. Øya kan tilby en rekke fritidsaktiviteter: Fottur, dykking, segling, ridning, sykling.

Øyas mest kjente innbygger gjennom historien er Napoleon. Besøker du Korsika kan du også legge en tur innom stedet hvor Napolen ble født og vokste opp, Musée National de la Maison Bonaparte, som ligger i byen Ajaccio.

Blant Korsikas mest kjente strender er stranden som ligger ved den lille fiskebyen Porto. Her står det et gammelt vakttårn som speider ut over bukten. Byen Porto finnes på UNESCOs verdensarvliste og er absolutt verdt et besøk.

Strand og sol venter på ferie på Korsika

Et eget feriehus er starten på en herlig ferie

Gjennom å leie feriebolig i Frankrike og legge turen til Korsika kan du og din familie se frem til en unik ferie. Et eget feriehus gir friheten til å komme og gå slik man måtte ønske, og legge opp fereidagene akkurat slik det passer dere best. Kjøp inn lokale ingredienser og tilbered middagen i ferehusets egne kjøkken, eller ta turen ut og prøv de mange gode restaurantene som byr på lokale delikatesser.