search

Ferieleiligheter og feriehus i Genova

Det er mange grunner til å leie en ferieleilighet i Genova. Dette en fantastisk feriedestinasjon, ikke bare på grunn av den spennende historien, men også på grunn av sin verdenskjente gastronomi og kultur. NOVASOL formidler feriehus i hele Liguria, men Genova er en av de absolutt fineste byene i regionen og vel verdt et besøk. 

Oppdag Genovas spennende historie

Genova har lange og stolte røtter, og byen har gjennom historien utmerket seg som én av de viktigste havneområdene ved Middelhavet. I årene 1005 – 1797 var Genova faktisk en  selvstendig stat, som den gang også omfattet dagens regioner Liguria og Piemonte. 

Genova har fostret mange verdenskjente mennesker. Du kjenner kanskje til oppdageren Christopher Columbus? Han tilbrakte barndommen sin her, og utenfor bymurene kan du se en rekonstruksjon av det som antas å være hans barndomshjem. Fyll feriedagene i Italia med Genovas rike kultur-, kunst- og matopplevelser.  Gled deg til en fantastisk ferie i en by full av liv og røre, og finn din perfekte feriebolig i Liguria i dag! 

Feriehus Genova

Attraksjoner og severdigheter

Elsker du kultur og historie, vil du garantert ha det bra i Genova. Her er det så mange historiske bygninger, interessante museer og spennende aktiviteter at du nok trenger mer enn én uke for å få med deg alt. 

Noen tips til severdigheter du kan se på ferie i Genova: 

  • Genoa: Strade Nuove 

Et nettverk av gater og 163 palasser i gamlebyen. Gatene har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 2006. Ta for eksempel en tur ned gaten Via Guiseppe Garibaldi, kjent for sine mange palasser fra 1500-tallet. Blant Strade Nuoves viktigste palasser er Palazzo Rosso, Palazzo Bianco og Palazzo Reale verdt å få med seg. 

  • Cattedrale di San Lorenzo

Gå ikke glipp av byens viktigste kirke, «Cattedrale di San Lorenzo». Domkirken har en svært lang historie og er verdt et besøk under oppholdet. 

  • Belvedere Castelletto

Vi kan anbefale en tur opp til Belvedere Castelletto for en spektakulær utsikt over byen, men også for severdighetene som venter på toppen. 

  • Bydelen Boccadasse 

Ta en gåtur ut til bydelen Boccadasse, som tidligere huset sjømenn og fiskere. I dag kan du nyte synet av fargerike hus og båter. Herfra kan du gå videre til den tidligere fiskelandsbyen Sturla.

Severdigheter i Genova

Aktiviteter og opplevelser

Vi kan nevne Palazzo Reale Museum, Palazzo Ducale og Galata, det viktigste maritime kommunikasjonsmuseet ved Middelhavet; teatre, som Teatro Carlo Felice og Teatro Stabile di Genova. 

Et av de mest populære besøksmålene i byen er det berømte akvariet. Dette er et av de største av sitt slag i Europa, og verdt et besøk under feriehusoppholdet. Acquario di Genova har siden oppstarten i 1992 har millioner av mennesker innom. Her kan du beundre over 12.000 dyr og 600 arter fra hele verden. Her kan du garantert lære noe nytt! Reiser du med barn er dette et fint sted å tilbringe en ettermiddag. Du kan også enkelt nå Acquario di Genova og byens andre severdigheter fra et av våre feriehus i andre deler av Liguria. 

Vi anbefaler også en tur innom Palazzo Ducale når du leier ferieleilighet i Genova. Her skjer det mye spennende, både i form av utstillinger og kulturelle arrangementer. Selve bygningen er også fascinerende, med en fasade bestående av en blanding av middelalder og moderne arkitektur. 

NOVASOLs ferieleiligheter i Genova

Ønsker du å leie et feriehus i Italia, men vet ikke hvor du vil reise enda? Da bør du se vårt gode utvalg av ferieleiligheter i Genova. Søk og bestill din favoritt i dag!