search

Feriehus og ferieleiligheter i Spania

NOVASOL har feriehus og ferieleiligheter til leie over hele Spania, fra Costa del Sol, Costa Blanca, Balearene, Kanariøyene og Mallorca til ferieleiligheter i Barcelona, Valencia og Alicante. Se for deg feriedager med flamencodansere, tapas, sangria og kanskje en ettermiddagslur i skyggen. Er det rart at nordmenn elsker å leie feriehus i Spania? Hos NOVASOL er Spania en storfavoritt blant nordmenn. 

Med et stort utvalg av ferieboliger i Spania, har vi utvilsomt noe for enhver smak og lommebok. Vi tilbyr også langtidsleie i Spania for deg som ønsker å slikke sol i en lengre periode. Ved å benytte deg av muligheten for langtidsleie, kan du spare hele 50 % dersom du leier feriehus eller ferieleilighet i Spania mellom 11 og 12 uker.

Aktiviteter og opplevelser 

En aktiv ferie i den spanske, friske luften, er bra for både kropp og sjel. Her kan du både komme i form og vedlikeholde den. Eksempler på aktiviteter er vandring på Teide på Tenerife, terrengsykling i Tramuntana i Mallorca, pilegrimsferd i Andalucia eller golf på Costa Calida.

Her finner du en rekke aktiviteter de fleste steder, som dykking, fotturer, riding eller rafting. Et opphold i Spania vil gi deg en rekke ferieopplevelser, mye mer enn bare sol og late dager. Finn din favorittsport, og det trenger ikke være tyrefektning! For golfentusiaster finnes det også feriehus nær golfbaner i Spania. Ideelt for både familier og golfamatører er våre golfanlegg i Murcia, som befinner seg i den solfylte sørlige delen av landet, og her kan du få eksklusive rabatter og spesielle golfpakker.

Velg en NOVASOL feriebolig i Spania når du skal på langtidsferie

Dette bør du se på ferien i Spania

Du kan oppleve et mangfold av severdigheter og attraksjoner i Spania, uansett hvor i landet du legger ferien. Hovedstaden Madrid byr på en rekke severdigheter som blant annet det kongelige slott Palacio Real, en rekke museer og gallerier. Den kjente byen Barcelona tilbyr også et stort utvalg av severdigheter og attraksjoner. Her møter du alt fra den verdenskjente La Rambla til særpreget Gaudi-arkitektur som Sagrada Família, og mye, mye mer. 

Det er ikke bare de største byene som utmerker seg, det finnes også en rekke severdigheter andre steder i Spania, både på fastland og øyer. Lei for eksempel en feriebolig i Andalucía og besøk Nerja, beliggende helt øst på den spanske solkysten. Her kan du ta turen til de berømte dryppsteinsgrottene. Her ble det i 1959 funnet knokler, verktøy, keramikk og hulemalerier etter det som antas er Cro-Magnon-mennesker, og funnene dateres tilbake til år 20.000 f.Kr. 

Det er også en rekke attraksjoner på UNESCOS verdensarvliste i Spania. Spania kommer på en god andre plass etter Italia, når det gjelder landets rike kulturarv, og du vil ha et stort utvalg av steder der du kan oppleve den rike kulturarven, naturen og historiske begivenheter.

Attraksjoner og severdigheter i Spania

Strandferie i Spania 

Mange drar til Spania når det frister med sol, strand og hav. Det er ikke så rart – Spania kan skilte med spektakulære sandstrender og kystlinjer som strekker seg over flere tusen mil. Her kan du velge mellom populære og travle strender i urbane strøk, eller mer avsidesliggende destinasjoner.

Mallorca er et populært reisemål blant nordmenn, og her venter fantastiske strender og naturlandskap. Her finner du stranden Es Trenc, som er en av Mallorcas mest kjente strender. Nyt dagen på den kritthvite stranden, og avkjøl deg i det krystallblå havet når du blir for varm. Øya har også mange andre strender du kan besøke, som Playa de Llenaire, Bahía de Alcudia og Cala Mesquida. 

Legg strandferien til Spania og en NOVASOL feriebolig

Feriebolig i Spania med svømmebasseng

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Spania, og blant disse finner du mange som har eget svømmebasseng. Se for deg lange dager ved bassenget, mens barna leker bekymringsfritt i vannet. Slipp kampen om solsengene og de beste plassene – her finnes senger nok til hele familien, rett ved bassengkanten. Her ligger det til rette for mange fine timer i vannet for hele familien. 

Hvor i Spania bør du reise? 

Vil du til Spania for å finne solen, er et feriehus ved Costa Blanca et godt valg. Her er solen mer dominerende sammenlignet med Costa Brava og Costa Dorada. «Den hvite kyst» er kjent for sine vakre sandstrender og skarpe klipper, som strekker seg over flere kilometer og dermed gir kysten en kjent profil.

Blant de mest kjente og populære regionene i Spania er Andalucia, og her ligger Costa del Sol. Skal man leie feriehus i Spania, står Solkysten ofte øverst på ønskelisten for mange. Med sine vakre strender, deilige klima og avslappende atmosfære er Costa del Sol et ypperlig valg. Her ligger blant annet det populære reisemålet Marbella. 

Lei feriehus i Spania og dra på voksenferie

Feriehus på Balearene

Dra til Balearene dersom du er på utkikk etter en skikkelig strandferie. Øygruppen består blant annet av kjente reisemål som Mallorca, Ibiza og Menorca. Legger du ferien til Mallorca, vil du oppdage et allsidig reisemål som byr på opplevelser for alle hele året. Mallorca har gjennom de senere årene gjennomgått en større renovering, og fremstår i dag som en svært attraktiv feriedestinasjon. NOVASOL byr på et herlig utvalg feriehus på Mallorca som sikrer dere en solfylt og deilig ferie i Spania. Hva med å bo i nærheten av Palma? Palma er kjent som et sykkelparadis og en feriebolig i Palma vil være en perfekt base dersom du skal på sykkelferie.

Lei feriehus på Mallorca

Ferieleilighet i Barcelona

Barcelona er en av de mest spennende storbyene i Europa! Umiddelbar nærhet til den deilige stranda kombinert med yrende byliv, gjør at Barcelona skiller seg ut fra andre europeiske storbyer. Hva med en storbyferie i Barcelona neste gang du skal til Spania? Ved å leie en ferieleilighet i Barcelona, får dere muligheten til å legge opp feriedagene akkurat slik det passer dere. NOVASOL har ferieleiligheter midt i Barcelona sentrum, med gangavstand til alle de kjente severdighetene og attraksjonene som byen tilbyr.

Feriehus på Kanariøyene

Ønsker du å kjenne sol og varme når vinteren står på som verst her hjemme? Da er Kanariøyene og Gran Canaria stedet for deg! Som den sørligste av Kanariøyene, kan Gran Canaria skryte av en gjennomsnittstemperatur på over 20 grader hele året! Lei feriehus på Kanariøyene; Gran Canaria eller i La Palma, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura med NOVASOL. Vi garanterer deg en ferie i Europa du sent vil glemme!