search

Feriehus og ferieleiligheter i Spania

NOVASOL har feriehus og ferieleiligheter til leie over hele Spania. Velg i et bredt utvalg av ferieboliger i populære ferieområder som Costa del Sol, Costa Blanca, Balearene, Kanariøyene og Mallorca. Vi tilbyr i tillegg et utvalg av ferieleiligheter nær byer som Barcelona, Valencia og Alicante. Se for deg feriedager med flamencodansere, tapas, sangria og kanskje en ettermiddagslur i skyggen. Er det rart at nordmenn elsker å leie feriehus i Spania? 
 

Sjekk ut våre populære feriehus i Spania

Store villaer med plass til hele familien
Feriehus med privat svømmebasseng
Ferieboliger nær stranden (max. 250 meter)
o Husdyrvennlige feriehus 
Luksushus for deg som søker det lille ekstra 

 

Feriehus i Spania

 

Feriehus i Spania nær stranden

Søker du et feriehus i Spania rett med strand og hav som nærmeste nabo? Mange drar til Spania når det frister med sol, strand og hav. Det er ikke så rart – Spania kan skilte med spektakulære sandstrender og kystlinjer som strekker seg over flere tusen kilometer. Her kan du velge mellom populære og travle strender i urbane strøk, eller mer avsidesliggende destinasjoner.

Hos NOVASOL finner du ferieboliger som ligger rett ved spanske strender. Det betyr kort avstand til avslappende strandliv, men også nydelig utsikt over havet. Når du leter etter feriehus i Spania på våre nettsider, kan du enkelt finne disse ved å huke av under søkefiltre.

 

feriehus i spania ved stranden


Lei en feriebolig i Spania nær stranden

 

Feriehus i Spania med basseng

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Spania, og blant disse finner du mange med privat svømmebasseng. Se for deg lange dager ved bassenget, mens barna leker bekymringsfritt i vannet. Slipp kampen om solsengene og de beste plassene – her finnes senger nok til hele familien, rett ved bassengkanten. Her ligger det til rette for mange fine timer i vannet for hele familien. 
Langtidsleie i Spania

Når mørketiden har senket seg over Skandinavia, er det enkelt å drømme seg bort til solrike Spania. Selv om temperaturene også synker i Sør-Europa, er det fortsatt mildere enn her hjemme. NOVASOL tilbyr langtidsleie i Spania for deg som ønsker å slikke sol i en lengre periode. Ved å benytte deg av muligheten for langtidsleie, kan du spare hele 50 % dersom du leier feriehus eller ferieleilighet i Spania mellom 11 og 12 uker. Med et stort utvalg av ferieboliger i Spania, har vi utvilsomt noe for enhver smak og lommebok. 

 

feriehus i spania med basseng


Lei et feriehus med basseng i Spania

 

Store ferievillaer i Spania med plass til hele familien

En villa i Spania er perfekt for store reisefølger, som for eksempel flere familier eller vennegrupper. I disse ferieboligene er det plass til å samles i fellesområdene, enten det er ved bassenget eller rundt middagsbordet, og samtidig ha mulighet til å trekke seg tilbake. Villaen er et godt samlingspunkt etter en dag fylt med ulike aktiviteter og ofte er det god plass både ute og inne. 

Mange av våre store ferieboliger i Spania har utendørsbasseng. Dette er noe spesielt våre yngre gjester setter stor pris på. Tenk å kunne kaste seg ut i bassenget på morgenen, eller ta et forfriskende kveldsbad i private omgivelser? Med et svømmebasseng i hagen trenger du heller ikke dra på stranden hver dag. 

Villa i Spania med basseng


Lei en villa i Spania

 

Ferie i Spania - hvor bør du reise på ferie i år?

Er du usikker på hvor i Spania årets ferie skal gå? Eller er du på utkikk etter en ny feriedestinasjon? Spania kan skilte med gode og varierte reisemål, og her finnes det noe for alle. Under kan du lese om noen favoritter blant de spanske ferieperlene. 

Solfylte dager ved Costa Blanca

Vil du til Spania for å finne solen, er et feriehus ved Costa Blanca et godt valg. Her er solen mer dominerende sammenlignet med Costa Brava og Costa Dorada. Costa Blanca, eller den «den hvite kysten» på spansk, er kjent for sine vakre sandstrender og skarpe klipper, som strekker seg over flere kilometer og dermed gir kysten en kjent profil. Langs Costa Blanca ligger kjente feriebyer som Alicante, Torrevieja og Benidorm.

Lei feriehus på Mallorca

 

Lei et feriehus ved Costa Blanca

Sommerferie ved Costa del Sol

Andalucia er blant de mest kjente regionene i Spania. Her finner du den populære kystlinjen Costa del Sol. Skal man leie feriehus i Spania, står Solkysten ofte øverst på ønskelisten for mange. Med sine vakre strender, deilige klima og avslappende atmosfære, er et feriehus i Costa del Sol et ypperlig valg. Her ligger blant annet de populære reisemålene Marbella og Torremolinos.

 

feriehus i spania


Lei et feriehus ved Costa del Sol

 

Lei feriehus på Mallorca

Dra til Balearene dersom du er på utkikk etter en skikkelig strandferie. Øygruppen består blant annet av kjente reisemål som Mallorca, Ibiza og Menorca. Mallorca er et populært reisemål blant nordmenn, og her venter fantastiske strender og naturlandskap. NOVASOL byr på et herlig utvalg feriehus på Mallorca som sikrer dere en solfylt og deilig ferie i Spania. Hva med å bo i nærheten av Palma? Palma er kjent som et sykkelparadis og en feriebolig i Palma vil være en perfekt base dersom du skal på sykkelferie. På Mallorca finner du stranden Es Trenc, som er en av Mallorcas mest kjente strender. Nyt dagen på den kritthvite stranden, og avkjøl deg i det krystallblå havet når du blir for varm. Øya har også mange andre strender du kan besøke, som Playa de Llenaire, Bahía de Alcudia og Cala Mesquida.

 

feriehus på mallorca i spania


Lei et feriehus på Mallorca

 

Feriehus på Kanariøyene

Ønsker du å kjenne sol og varme når vinteren står på som verst her hjemme? Da er Kanariøyene og Gran Canaria stedet for deg! Som den sørligste av Kanariøyene, kan Gran Canaria skryte av en gjennomsnittstemperatur på over 20 grader hele året! Lei feriehus på Kanariøyene; Gran Canaria eller i La Palma, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura med NOVASOL. Vi garanterer deg en ferie i Spania du sent vil glemme!

 

feriehus på kanariøyene


Lei en feriebolig på Kanariøyene

 

Aktiviteter og opplevelser 

En aktiv ferie i den spanske, friske luften, er bra for både kropp og sjel. Her kan du både komme i form og vedlikeholde den. Eksempler på aktiviteter er vandring på Teide på Tenerife, terrengsykling i Tramuntana i Mallorca, pilegrimsferd i Andalucia eller golf på Costa Calida.

Her finner du en rekke aktiviteter de fleste steder, som dykking, fotturer, riding eller rafting. Et opphold i Spania vil gi deg en rekke ferieopplevelser, mye mer enn bare sol og late dager. Finn din favorittsport, og det trenger ikke være tyrefektning! For golfentusiaster finnes det også feriehus nær golfbaner i Spania. Ideelt for både familier og golfamatører er våre golfanlegg i Murcia, som befinner seg i den solfylte sørlige delen av landet, og her kan du få eksklusive rabatter og spesielle golfpakker.

Gode golfmuligheter på ferie i Spania

 

Dette bør du se på ferie i Spania

Du kan oppleve et mangfold av severdigheter og attraksjoner i Spania, uansett hvor i landet du legger ferien. Hovedstaden Madrid byr på en rekke severdigheter som blant annet det kongelige slott Palacio Real, en rekke museer og gallerier. Den kjente byen Barcelona tilbyr også et stort utvalg av severdigheter og attraksjoner. Her møter du alt fra den verdenskjente La Rambla til særpreget Gaudi-arkitektur som Sagrada Família, og mye, mye mer. 

Det er ikke bare de største byene som utmerker seg, det finnes også en rekke severdigheter andre steder i Spania, både på fastland og øyer. Lei for eksempel en feriebolig i Andalucía og besøk Nerja, beliggende helt øst på den spanske solkysten. Her kan du ta turen til de berømte dryppsteinsgrottene. Her ble det i 1959 funnet knokler, verktøy, keramikk og hulemalerier etter det som antas er Cro-Magnon-mennesker, og funnene dateres tilbake til år 20.000 f.Kr. 

Det er også en rekke attraksjoner på UNESCOS verdensarvliste i Spania. Spania kommer på en god andre plass etter Italia, når det gjelder landets rike kulturarv, og du vil ha et stort utvalg av steder der du kan oppleve den rike kulturarven, naturen og historiske begivenheter.

Attraksjoner, som de hvite byer, venter på ferie i Spania

 

Finn overnatting i Spania

Hos NOVASOL finner du ferieboliger over hele Europa til rimelige priser. Vi formidler for private eiere, og det betyr at alle ferieboligene har et unikt og personlig preg. Våre ferieboliger er perfekt for deg som søker et ferieopphold i private omgivelser, men likevel nær gode aktivitetsmuligheter og spennende attraksjoner.