Feriehus i Calvados

NOVASOL hytteutleie i Calvados er det beste utgangspunktet for et deilig opphold i Frankrike. Utvalget vårt av ferieboliger passer både til små og store familier.

Hytteutleie i Calvados i Normandiet foregår hele året rundt. Bestill online, og overrask familien med en ferie i en herlig feriebolig.

Regionen Calvados i Normandie er spesielt kjent for sin eplebrennevin av samme navn. Men området trekker også til seg mange turister og sportsfolk på grunn av strendene og de gode forholdene for vannsport.

I tillegg til de mange kystbyene har Calvados også spennende byer inne i landet som f.eks. middelalderbyen Bayeux og regionshovedstaden Caen, som er kjent for sine mange borger og klostre. Området er det ideelle reisemål hvis du vil kombinere et aktivt strandliv med kulturelle attraksjoner. Med en feriebolig fra NOVASOL hytteutleie, har du og din familie den perfekte basen for en herlig ferie i Frankrike.

Utvalget vårt av ferieboliger i Calvados består blant annet av tradisjonelle franske steinhus som emmer av atmosfære. Mange av dem har utsikt til havet, mens andre er med eget svømmebasseng - som helt sikkert vil gjøre stor lykke hos familiens barn.

Hos NOVASOL er det lett å finne den perfekte ferieboligen til deg og din familie. Du kan søke og bestille online døgnet rundt, og har du spesifikke ønsker, krysser du dem bare av i dine søkekriterier. Deretter vil du få et utvalg av ledige ferieboliger som matcher dine ønsker.

vakantiehuis in Calvados

Populære feriehus i Calvados

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Calvados

Loading...

Feriehus med basseng i Calvados

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Calvados

Loading...