Lei feriehus ved Middelhavet i Frankrike
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus ved Middelhavet

Sør-Frankrike er et av de mest populære feriemål i Europa, og dette er ikke overraskende. Kilometer på kilometer med fine sandstrender, turkist hav, solskinn og varme - alt dette venter deg ved Frankrikes Middelhavskyst. Hvem drømmer vel ikke på en regnfull vårdag eller en trist høstkveld om å flykte til Côte d'Azur for å slappe av og lade batteriene? Her møter man ennå på den glansen og glamouren som i det 19. århundret plutselig gjorde denne kyststripen så berømt. I dette området virker det som om det er sommer året rundt.

Lei feriehus i Côte d

Populære destinasjoner ved Middelhavet

ferie ved Côte d'Azur møter du et kontrastfylt landskap. Côte d'Azur forbindes vel i første rekke med endeløse lavendel- og solsikkemarker. Men denne regionen er stor: man støter på steile klipper og grønne furuskoger i de smale, bratte calanque-dalene, mens man forhekses av hvite hester og rosa flamingoer ved myrlandskapet og saltsjøene i Carmague.

 

Leier du et feriehus i Languedoc-Roussillon kan du se frem til solfylte feriedager, for her skinner solen nemlig 300 dager i året! Bak de fine sandstrendene venter et landskap med adskillige innsjøer, hvor man også kan beundre de eksotiske flamingoene. Her har dessuten østersoppdrett en lang tradisjon. Det nærliggende fjellmassivet melder seg allerede gjennom vinåsene i Languedoc og canyon-dalene i Hérault og Vis.

Lei feriehus i Sør-Frankrike

Drar du på ferie til Provence blir du møtt av et praktfullt og fargerikt landskap som er et syn det vil ta lang tid å glemme. Området er kjent for sin berømte filmfestival i Cannes og karneval av blomster som finner sted hvert år i Nice. Du vil finne mange steder å besøke i Middelhavet som eksempelvis St. Tropez, cannes, Sainte- Maxime, Frejus, Monaco, Nice og mange andre steder. I Sør- Frankrike er det aldri langt til de fantastiske små byer og livlige feriesteder hvor du kan nyte middelhavsklimaet. Sør-Frankrike er det ultimate reisemål for sol, vandring på stranden , dykking og fotturer. Også sykling er en aktivitet Sør-Frankrike åpner for. Bli sjarmert av naturen og nyt de skjønne omgivelser. Besøk Maures eller Estérelfjellkjeden, som er bevarte vakre områder.

 

Det finnes også en rekke markeder man kan besøke dersom ferien holdes i Sør-Frankrike. Her kan du blant annet finne lokal produserte produkter. Tar du turen, så kjøp med deg en suvenir hjem, det gjør ferien mer minneverdig!

Lei feriehus i Sør-Frankrike

Feriehus i Sør-Frankrike

I alle disse regionene tilbyr NOVASOL deg feriehus med super beliggenhet: nærhet til stranden samt havutsikt utgjør bare et par av de ferieønsker NOVASOL kan oppfylle for deg. I vårt program finnes det imidlertid mye mer. Uansett hvilken region du bestemmer deg for, venter det alltid et azurblått hav, hvite sandstrender, livlige badesteder og et innland med utallige småsteder, hvor den typiske, franske sjarmen så å si er til å ta og føle på. Takket være middelhavsklimaet blir somrene tørre, varme og solfylte. Om våren og høsten er det behagelig mildt, perfekt for sykling og fotturer. Feriehuset eller ferieleiligheten danner derved alltid det ideelle utgangspunkt for en ferie i Frankrike.