Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Bla gjennom vårt store utvalg av feriehus i Spania! La deg inspirere av alt fra moderne feriehus til tradisjonelle fincaer ved å bestille katalogen her.
Bestill katalogen her

Lyst på å tilbringe en lengere periode i Spania og leie feriehus eller leilighet?
Les mer om langtidsleie

I flere av våre feriehus kan du ta med hunden/katten din - helt kostnadsfritt
Les mer om husdyr i feriehus

Feriehus i Spania

Feriehus i Spania

Se for deg feriedager med flamencodansere, strandløver, tapas og sangria. Er det rart at nordmenn elsker å leie feriehus i Spania? Hos NOVASOL feriehusutleie i Europa er Spania en storfavoritt blant nordmenn. Vi har feriehus til leie over hele Spania, fra Costa del Sol, Costa Blanca, Balearene, Kanariøyene og Mallorca til ferieleiligheter i Barcelona, Valencia og Alicante. Med et stort utvalg av feriehus i Spania har vi utvilsomt noe for enhver smak og lommebok. Vi tilbyr også langtidsleie i Spania for de som ønsker å slikke sol i en lengre periode. Ved å benytte deg av langtidsleie får du muligheten til å spare hele 50 % dersom dere leier feriehus eller ferieleilighet i Spania mellom 11 og 12 uker.

Flamenco jenter i Spania

Sol, tapas og Flamenco

Vil du leie hus i Spania og finne solen er en ferie på Costa Blanca et godt valg, her er solen mer dominerende sammenlignet med Costa Brava og Costa Dorada. «Den hvite kyst» er kjent for sine vakre sandstrender og skarpe klipper, som strekker seg over flere kilometer og dermed gir kysten en kjent profil.

 

Andalucia er med Costa del Sol og Costa de la Luz selve essensen av det sydlige Spania. Lys, varme og lidenskap, kommer til uttrykk gjennom f eks. tyrefektning og flamencodans, som er typiske andalusiske tradisjoner.

 

Det er sjeldent at man har enerett på det vakre spanske landskap, men ofte trenger man å kunne ta en avstikker fra hovedstedet, og oppleve Spanias fredfylte og livsbekreftende natur. Reiser du til Spania uten for høysesong vil du bli overrasket over all fred og ro som kystområdene kan tilby sine gjester.

Feriehus i Spania

Spanias Mangfoldighet

Spania er et imponerende land med sin geografiske og kulturelle mangfoldighet. Spanias rike historie har etterlatt seg sine spor og arkitekturen bærer preg av en lang rekke stilepoker (romersk, maurisk, byzantisk, romantisk, vestgotisk). Tradisjonene gjenspeiler seg i en rekke borger, kirker, minnesmerker og hus.

NOVASOL leier ut ferieboliger i hele Spania, så enten du er på ferie alene, med familie eller venner har du mulighet å få akkurat den ferien du drømmer om.

Aktiv ferie i Spania

Aktiv ferie i Spania – dykking om sommeren, golf om vinteren

Aktiv ferie i Spania i den friske luften, er bra for både kropp og sjel. Her kan du både komme i form og vedlikeholde formen. Eksempler på aktiviteter er vandring på Teide på Tenerife, terrengsykling i Tramuntana i Mallorca, pilegrim i Andalucia eller golf på Costa Calida. Det tilbyr også en rekke andre aktiviteter de fleste steder som dykking, fotturer, riding eller rafting – en ferie i Spania vil gi deg en rekke ferieopplevelser enn bare sol og late dager. Finn din favoritt sport, og det trenger ikke være tyrefektning! For golfentusiaster finnes det også feriehus nær golfbanen i Spania. Ideelt for familier og golfamatører er våre golfanlegg i Murcia som befinner seg i den solfylte sørlige delen av Spania, og her kan du få eksklusive rabatter og spesielle golfpakker.

Severdigheter og attraksjoner i Spania

Severdighet og attraksjoner i Spania

Du kan oppleve et mangfold av severdigheter og attraksjoner i Spania, hvor enn i landet du legger ferien. Hovedstaden Madrid byr på en rekke severdigheter som blant annet det kongelige slott Palacio Real, en rekke museer og gallerier. Den kjente byen Barcelona tilbyr også et stort utvalg av severdigheter og attraksjoner. Her møter du alt fra den verdenskjente Ramblaen til særpreget Gaudi-arkitektur, og mye mye mer. Men det er ikke bare de største byene som utmerker seg, det finnes også en rekke severdigheter andre steder i Spania, både på fastland og øyer.

Det er også en rekke ulike attraksjoner på UNESCOS verdensarvliste i Spania. Spania kommer på en god andre plass (etter Italia) når det gjelder landets rike kulturarv, og du vil ha et stort utvalg av steder for å oppleve den rike kulturarven, naturen og historiske begivenheter.

Lei feriehus på Mallorca

Øyferie i Spania

Blant de spanske øyene finner vi flere av nordmenns favorittreisemål. I Middelhavet kan du med en feriebolig på Balearene oppleve blant annet Mallora, et yndet reisemål for oss her i nord. I tillegg er det blant solhungrige nordmenn alltid populært med ferie på Kanariøyene, hvor Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote står høyt i kurs når vi skal leie feriehus i Spania. Det behagelige klimaet på Kanariøyene gjør at svært mange legger ferien til den spanske øygruppen år etter år.

Lei feriebolig på Spanias fastland

Ferie på Spanias fastland

Spanias fastland er svært kontrastfylt og tilbyr noe for enhver smak. Mange nordmenn velger å leie feriehus ved Costa del Sol, eller solkysten som vi gjerne kaller det, og kysten forøvrig. I tillegg finnes det store og spennende byer både i innlandet og langs kysten, slik som hovedstaden Madrid, Katalonias hovedstad Barcelona, og perler ved kysten som Murcia og Valencia. Lei feriehus på Spanias fastland idag for en god ferie med hele familien!

Lei ferieleilighet i Spania

Ferieleilighet i Spania

Blant de mest kjente og populære regionene i Spania er Andalusia, og her ligger Costa del Sol, eller "Solkysten" som vi nordmenn kaller området. Skal man leie feriehus i Spania, står Costa del Sol ofte øverst på ønskelisten for mange nordmenn. Med sine vakre strender, deilige klima og avslappende atmosfære er Andalucia med Costa del Sol et ypperlig valg dersom du skal leie ferieleilighet i Spania. Du kan glede deg over at vi har mange feriehus på Costa del Sol. I Andalusia ligger også jetset-byen Marbella som har vokst seg til en favorittdestinasjon blant spesielt unge og festglade nordmenn. NOVASOL har også en rekke feriehus og ferieleiligheter i Marbella.

Lei feriebolig på Mallorca

Feriehus på Mallorca

Mallorca er et allsidig reisemål som kan by på opplevelser for alle hele året. Mallorca har gjennom de senere årene gjennomgått en større renovering, og fremstår i dag som en svært attraktiv feriedestinasjon. NOVASOL byr på et herlig utvalg feriehus på Mallorca som sikrer dere en solfylt og deilig ferie i Spania. Hva med å leie feriehus i nærheten av Palma? Palma er kjent som et sykkelparadis og et feriehus eller en ferieleilighet i Palma vil være en perfekt base dersom du skal på sykkelferie.

Lei ferieleilighet i Barcelona

Ferieleilighet i Barcelona

Barcelona er en av de mest spennende storbyene i Europa! Umiddelbar nærhet til den deilige stranda kombinert med yrende byliv, gjør at Barcelona skiller seg ut fra andre europeiske storbyer. Hva med å leie en ferieleilighet neste gang du skal til Barcelona? Ved å leie en ferieleilighet i Barcelona, får dere muligheten til å legge opp feriedagene akkurat slik det passer dere. NOVASOL har ferieleiligheter midt i Barcelona sentrum med gangavstand til alle de kjente severdighetene og attraksjonene som byen tilbyr.

Lei feriebolig på Kanariøyene

Feriehus på Kanariøyene

Ønsker du å kjenne sol og varme når vinteren står på som verst her hjemme? Da er Kanariøyene og Grand Canaria stedet for deg! Som den sørligste av Kanariøyene, kan Gran Canaria skryte av en gjennomsnittstemperatur på over 20 grader hele året! Lei feriehus på Kanariøyerne; Grand Canaria eller i La Palma, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura med NOVASOL. Vi garanterer deg en ferie du sent vil glemme!