search

Feriehus i Øster Hurup

Besøk fantastiske Østhimmerland, med det kuperende landskap, hvor frodig bondeland med idylliske landsbyer og hyggelige gamle bondegårder veksler med de lyse bøkeskoger og uberørte morsearealer. Gå på oppdagelse rundt omkring, det er rikelig med utfluktsmuligheter her. Her finnes det historiske minner, som f.eks. gamle herregårder og landsbykirker fra før 1500-tallet.

Ferie i Øster Hurup

Ferie for hele familien

For lystfiskere byr området på både fersk- og saltvannsfiske og uansett hvor du leier sommerhus i Østjylland, er det aldri mer enn få kilometer til det nærmeste fiskested. Vindsurfere kan boltre seg i Kattegats bølger og for rideinteresserte, er det mulig å leie hester.

Det hyggelige fiskeværet, Øster Hurup, er hver sommer fylt med seilere, samt andre som liker atmosfæren i den lille havnebyen. Den rene, hvite sandstranden i Øster Hurup er ideell for hele familien, enten du foretrekker å sole deg, spille ball eller bygge sandslott.

Feriehus i Øster Hurup

Opplevelser i Øster Hurup

Mange har gode minner fra sitt opphold i et feriehus i Danmark - ofte er det de litt mindre ferieopplevelser som man husker. En tur til stranden , hvor man bare kan slappe av og hele familien kan hygge seg, er noen av de beste ferieminnene som sitter igjen hos mange. Når dere leier et sommerhus i Østhimmerland, så vil dere også kunne ha noen deilige dager på stranden. En litt spesiell strand finner du ved Egense. Den ble anlagt i 2005 med sand som ble pumpet opp av Læsø.

Hvis du vil besøke Danmarks villmark, så ta en tur til Lille Vildmose, hvor man både kan se kongeørn, villsvin og hjort. I Lille Vildmosesenteret kan man b.la. prøve en ørnesimulator , etter en dag man har opplevd alt det man kan oppleve på senteret har man mye å snakke om når man kommer tilbake til sitt NOVASOL feriehus.