search

Feriehus i Vejle

En ferie i Danmark trenger ikke bare å være sol og strand. Heller ikke bare fornøyelsesparker og naturopplevelser. Det kan også være byferie. Pulserende storbyer som København og Aarhus, eller sjarmerende småbyer med trange brosteinsgater, skjeve bygninger og spennende spesialforretninger. Vejle i Østjylland er noe midt imellom. Lei et feriehus i Vejle og opplev alt vi forbinder med det typisk danske: et hyggelig bysentrum, mange opplevelsesmuligheter og kort vei til det meste. 

Feriehus og ferieleilighet i Vejle og omegn

Hva kan du oppleve i Vejle? 

I sentrum av Vejle danner gågatene Søndergade, Torvgade og Nørregade til sammen en 900 meter lang shoppingopplevelse. Her finner du en perfekt miks av kjente kjedebutikker, lokale butikker og spesialbutikker. I de sjarmerende sidegatene finner du enda flere forretninger, i tillegg til en rekke spisesteder.  I 2014 ble Vejle hedret med den prestisjetunge tittelen «Danmarks beste handelsby». 
Vejle er en levende by, som i tillegg til museer og historiske bygninger kan skilte med et rikt kulturliv, der Spotlight Festival for barn og unge er et av mange årlige høydepunkt.

Fra et feriehus ved Vejle har du kort vei en mengde uforglemmelige ferieopplevelser. Kryss broen til Fyn og tilbring en dag i H C Andersens fortryllende hjemby Odense, eller utforsk vide strender og magiske sandsteinsklipper ved den smilende kysten her på det sydøstre Jylland. Legoland og Løveparken er allerede nevnt, og holder ikke det kan dere gjerne fortsette til Dinos Lekeland i Fredericia og Funky Monkey Park i Kolding. Eller bare rusle gatelangs i vakre Vejle. 

Feriehus og ferieleilighet i Vejle i Østjylland

Opplevelser og aktiviteter rundt Vejle

I Danmark er avstandene korte, og fra de fleste av NOVASOLs feriehus er det bare en kort biltur til nærmeste by. Vi leier ut et stort antall feriehus i Juelsminde, som ligger en halvtimes kjøring øst for Vejle. Velger du en feriebolig i Juelsminde har du sikret deg det beste utgangspunktet for utflukter til så vel shoppingmekkaet Vejle, som Legoland og Løveparken i Billund. I tillegg kan området skilte med en rekke flotte strender, som den populære og barnevennlige Storstranden like ved havnen i Juelsminde og den autentiske naturstranden Stenhøj strand på  norsiden av Vejle fjord. 

Ikke gå glipp av et besøk til Jelling, ikke langt fra Vejle. Her kan du se Jellingstenene, som har blitt et symbol på samlingen av Danmark under en regent. Stedet blir derfor også blir kalt Danmarks "dåpsattest". Er du interessert i danske historie, er dette et naturlig besøksmål på ferie i Østjylland

Feriehus for enhver smak

Når du bruker vår nettside til å søke etter overnatting i Vejle, vil du også se at vi kan tilby en del hus nærmere byen og dermed utenfor de tradisjonelle feriehusområdene. Våre ferieboliger finnes i alle varianter, fra luksuriøse femstjerners hus med sauna og svømmebasseng, til mindre hus av enklere standard. Bare fire kilometer fra sentrum av Vejle kan du feriere i et sjarmerende feriehus i det naturskjønne Munkeberg-området. 


NOVASOL ble grunnlagt i 1968 og har siden den gang vokst til å bli landets største formidler av ferieboliger. Takket være dette kan vi også tilby et stort antall feriehus over hele Danmark. Alle våre ferieboliger er inspisert og godkjent av våre lokale representanter, og du kan føle deg trygg på at det du ser på våre nettsider stemmer overens med det som møter deg på stedet. NOVASOL er synonymt med kvalitet, og vi hjelper deg gjerne med å finne et feriehus i Europa som oppfyller akkurat dine ønsker og behov.