search

Feriehus i Hérault

Besøk Hérault i ferien, enten det er med familien, kjæresten, venner eller alene. Du vil alltid ha mye å oppleve i denne regionen når du ferierer i Frankrike. Hérault er et fransk departement i regionen Languedoc-Roussillon, der hovedbyen er Montpellier. Hérault består av 343 kommuner, 49 kantoner og tre arrondissementer, sistnevnte er en administrativ inndeling som brukes i Frankrike, og tidligere franske kolonier.

Hérault, er sjarmerende og du må benytte deg av alle aktiviteter og severdigheter når du først ferierer her. Besøk Canal du Midi i løpet av turen, eller gå en tur til fots eller ta en sykkeltur. Lake Salagou er et ideelt sted å windsurfe eller sykle når du ferierer i Frankrike.

Canal du Midi i Sør-Frankrike

 

 

 

 

Hérault har alt du trenger for en perfekt ferie

Et mildt klima, sandstrender, et pittoresk landskap med mange muligheter gir en flott opplevelse og en kulturell dimensjon i ferien. En populær attraksjon i Hérault er grottene i dalen med et delikat utvalg og fantastiske krystallformasjoner. Besøk også noen av de sjarmerende landsbyer som befinner seg i departementet.

Hérault er også kjent for sine gode viner, et av de viktigste produkter som produseres der, og ellers i Frankrike. Så nyt et godt glass vin, når du først ferierer ved Middelhavet i Frankrike er det en rekke utvalg av vin du kan velge og vrake mellom.

Finn en ferie som vil tilfredsstille dine behov. NOVASOL tilbyr villaer med eget basseng og mye, mye mer. Ferie i hjertet av Héraults pittoreske landsbyer vil være et ideelt utgangspunkt for utflukter, bestem hvordan din ferie i Languedoc-Roussillon skal være, du har mange valg og muligheter!