Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Rosolina Mare og hytter fra NOVASOL sin meny er en sikker kombinasjon i ferien

NOVASOL og Rosolina Mare er rendyrket 'nytelse' i Italia. Sett fra deg kofferten i en av våre koselige hytter, og kjenn hjerte bank litt ekstra. Vakre Rosolina ligger på Venetos sørlige kyst.

Rosolina Mare ligger på en frodig halvøy i Rovigno-provinsen i den italienske regionen Veneto. Byen ligger bare en times kjøretur fra Venezia, som du også kan besøke når du først er i området. Stedet rommer ikke kun flotte grønne områder, men også utrolig vakre strender som gir deg muligheten til å plaske rundt i Adriaterhavets forfriskende bølger.

 

Hvis du lurer på hvordan det er smart å bo i Rosolina, er hytter svaret på dette spørsmålet. NOVASOL leier ut feriehus i alle standarder og størrelser, og du kan få det nøyaktig slik du vil ha det. Med eller uten svømmebasseng eller andre detaljer - som kanskje ikke er så viktig for enkelte - men som er helt avgjørende for andre.

Området rundt Rosolina Mare er utnevnt til nasjonalpark på grunn av den rike naturen og det fantastiske fugle- og dyrelivet. Her er der imponerende pinjetrær, frodige skogsområder og i det hele tatt en natur som er preget av en enestående sjarme.

 

Du kan også besøke de gamle festningsbyene Padova og Ferrara, som begge kan skilte med imponerende arkitektur og severdige bygninger.