Feriehus i Buje

Ønsker du å feriere i Kroatia i sommer kan et feriehus i Buje anbefales. Buje er en vakker by med beliggenhet i Istria, og her kan du beundre severdigheter og følge historiens gang gjennom ruinene som finnes overalt i området. Her finner du spor fra Romerriket og gamle kirker og restaurerte gamle bygninger. Ved å leie et feriehus i Buje har du et godt utgangspunkt for å nyte ferien, nyte det milde middelhavsklimaet og finne både avslapping og mosjon.

Buje

Populære feriehus i Buje

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Buje

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Buje

Loading...

Feriehus med basseng i Buje

Loading...

Opplev det lokale kjøkken

Leier du feriehus i Istria kan du i Buje nyte herlige lokale mattradisjoner, her er det god jord for dyrking av de fleste grønnsaker og andre vekster. Spesielt trives oliven godt her. Gjennom å leie et feriehus i Buje kan du nyte de lokale delikatessene av egenproduserte høykvalitetsvarer. Pass også på å smake den lokale vinen som holder verdenskvalitet.

Når du leier feriehus i Buje må du ikke gå glipp av de kulturelle festivalene, blant annet Luganinada, pølsefestivalen og Šparogada, sparrisfestivalen, der du kan nyte lokale kulinariske spesialiteter og oppvisninger.

De vakre omgivelsene innbyr til lange gåturer, det finnes flotte gå- og sykkelstier for både nybegynnere og viderekommende.

Besøk vingårder og olivenplantasjer og bli en del av innbyggernes hverdag, kjøp med lokale varer og suvenirer.

Enkelt å booke online

Når du vil leie feriehus i Buje har du kommet rett hos NOVASOL. Vi har et stort utvalg av hus og leiligheter i alle kategorier. Søk på våre ferieboliger i Istria og book direkte på vår hjemmeside, eller ved å ringe vår kundeservice.

NOVASOL ønsker deg velkommen til å booke din feriebolig i Kroatia.