Feriehus og ferieleiligheter i Karojba

Velkommen til NOVASOLs ferieboliger i  den sjarmerende landsbyen Karojba i Istria. Bestiller du et feriehus i denne delen av Kroatia kan du nyte et avslappet opphold i vakre omgivelser. I vårt utvalg av overnattingsmuligheter i Kroatia finner du blant annet ferieboliger med eget svømmebasseng, store og eksklusive villaer og enkle ferieleiligheter i byene. Her ligger det til rette for fine ferieopplevelser for hele familien! NOVASOLs feriehus i Kroatia er dessuten «all inclusive». Det vil si at du ikke trenger tenke på sengetøy og sluttrengjøring, da dette er inkludert i prisen. Bruk heller tiden til å få mest mulig ut av oppholdet!

Lei feriehus i Karojba hos NOVASOL

Populære feriehus i Karojba

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Karojba

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Karojba

Loading...

Feriehus med basseng i Karojba

Loading...

Hvorfor velge feriehus i Istria?

Den hjerteformede halvøyen er den mest besøkte regionen i Kroatia. Her koser matelskere, historieinteresserte, strandløver og syklister seg! Leier du et feriehus i Istria kan du se frem til et bredt spekter av tilgjengelige aktiviteter. Begi deg ut på tur i fantastisk naturlandskap, besøk historiske byer eller bare nyt oppholdet på en strand nær feriehuset. Mange av våre ferieboliger i Istria har også eget svømmebasseng, så her er det fullt mulig å kombinere bassengliv med salte bad i havet.

Lei feriehus i Karojba og besøk landsbyen Motovun

Aktiviteter og opplevelser nær Karojba

Ikke langt unna ligger en av Kroatias landsbyer med den flotteste beliggenheten. Ruvende over elven Mirna troner vakre Motovun. Her skjuler skogens gull seg – nemlig de svarte og hvite trøflene. Området er derfor spesielt kjent blant matkjennere verden over. Her fant Giancarlo Zigante trøffelen som lenge holdt rekorden som verdens største. Skal du tilbringe en feriedag i Motovun vil du oppdage at dette er en sjarmerende middelalderby det er lett å bli glad i. 

Rett ved Motovun ligger landsbyen Livade, og her feires trøffelen med en egen festival hvert år. Inngangen er gratis, og for en liten slump penger kan du både spise og drikke deg mett. Overvær et kokkeshow eller to, og se hvordan den hvite trøffelen blir brukt i matlaging.

I Karojba kan du besøke flere historiske interessante steder som fortsatt er delvis uoppdaget og har lite turister. Det sies at området Valigaštar en gang var en romersk militærleir, ikke langt fra der de romerske veiene krysset. Det antas derfor at stedsnavnet Karojba kommer fra det latinske ordet «quadrivium», som kan oversettes til «den firfoldige vei». I dag er likevel bare tre veier ut fra landsbyen. Du kan også besøke Sv. Andrije-kirken nær stedet der den romerske nekropolisen en gang lå. Foran inngangen til gravplassen  ligger en velbevart sarkofag. Her har det blitt gjort mange funn, som senere har blitt overført for bevaring i Motovun.

Feriehus og ferieleiligheter i Karojba

Velg et feriehus i Kroatia dersom du søker nye ferieopplevelser, og velg Karojba om du vil ha et opphold i behagelige omgivelser. NOVASOLs ferieboliger i Europa er for deg som ønsker en ferie i private omgivelser og frihet til å kunne styre feriedagene som du selv vil.