Feriehus og ferieleiligheter i Kanfanar

På 280 meters høyde, i hjertet av Istrias vakre landskap, ligger den lille kroatiske landsbyen Kanfanar. Om du ønsker avslappende omgivelser rundt ditt feriehus i Kroatia, er Kanfanar feriedestinasjonen for deg. Landsbyen ble grunnlagt på midten av 1100-tallet, men området ble først oppført som kommune mot slutten av 1700-tallet. Under andre verdenskrig ble deler av byen lagt i ruiner, noe som førte til ødeleggelsen av en rekke historiske objekter. Lokalbefolkningen så likevel dette som en mulighet for en ny start, og i dag skinner landsbyen som aldri før. Kanfanar er ikke en spesielt stor landsby, og har bare rundt 600 innbyggere. Dette betyr likevel ikke at landsbyen har lite å by på. Pakker du med deg tursko, kan du legge ut på turstier som tar deg forbi vakre enger og praktfulle skogsområder. Du kan også se frem til en aktiv ferie når du leier et feriehus i Istria, og det finnes gode muligheter for å prøve ulike sportstyper. Liker du terrengsykling? Da kan Kanfanars omgivelser virkelig være midt i blinken for deg.

Lei feriehus med privat svømmebasseng i Kanfanar

Populære feriehus i Kanfanar

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kanfanar

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kanfanar

Loading...

Feriehus med basseng i Kanfanar

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Et godt tips er å utforske andre deler av Istria. Kanskje det frister med strandliv ved kysten? Foruten er tur til den kjente kystbyen Rovinj, kan du også besøke naturområdet Limbukten, der du finner Romualdo-grotten. Den største byen i Istria, Pula, ligger også i passelig avstand for dagsturer. I Pula venter en lang rekke spennende severdigheter og restauranter. 

De mange utfluktsmulighetene legger til rette for gode opplevelser i løpet av oppholdet. Kombiner dagsturer med avslappende timer i feriehuset og du har virkelig en ferie å se frem til! Dersom du leier et av våre mer eksklusive feriehus, kan du også ta et bad i ditt private utendørs svømmebasseng

Du bør selvfølgelig ikke gå glipp av severdighetene som finnes i selve Kanfanar. En av de største attraksjonene er for eksempel sognekirken St. Sylvester, bygget i 1696.

Feriehus og ferieleiligheter i Kanfanar

Dersom du bestemmer deg for å leie feriehus i Istria, har du mulighet til å leie et feriehus ved kysten, men dersom du søker fullstendig ro anbefaler vi å leie en feriebolig i de mer sentrale delene av regionen. Den sjarmerende landsbyen Kanfanar er en perfekt feriedestinasjon om du elsker vakker natur og drømmer om å bli bedre kjent med det typiske kroatiske livet. Alt du må gjøre er å finne en feriebolig som oppfyller dine behov, noe du enkelt kan gjøre gjennom vår søkefunksjon. Uansett om du planlegger en aleneferie,  en tur med kjæresten eller samling av storfamilien, finnes det en feriebolig som passer deg. Husk likevel at de aller beste ferieboligene går først, så det lønner seg å være ute i god tid! 

Lei et privat feriehus i Kroatia og tilbring en ferie i avslappende omgivelser. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Kanfanar!