Feriehus og ferieleiligheter i Pula

Er du på utkikk etter overnatting i Pula? Mange av våre gjester velger å leie et feriehus i Pula, som er Istrias største by, og setter stor pris på friheten som følger med. Byen er sjarmerende og livlig, med et bysentrum fullt av historie. Det er avslappet stemning i de små gatene og torgene. Så deg ned på én av de mange fortauskafeene eller restaurantene. Den flotte havnepromenaden egner seg glimrende til en kveldstur, og byens gamle bygninger bærer tydelig preg av sin mangfoldige historie. 

Pula er et godt utgangspunkt for å utforske Istrias mange severdigheter og enestående natur. På markedene kan du kjøpe frukt og grønt, og du vil oppdage at solmoden får en helt ny betydning i Kroatia.

Amfiteateret i Pula

Populære feriehus i Pula

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Pula

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Pula

Loading...

Feriehus med basseng i Pula

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Pula er hovedstaden i Istrias turisme og byr på store opplevelser innen kultur, tradisjon og vakker natur. Byen hadde sine glansdager under romertiden. Romerne etterlot seg mange spor, fremfor alt det flotte amfiteateret, som er byens største severdighet. Amfiteateret er det 6. største i verden og er godt bevart. Under romertiden tok amfiet rundt 23,000 tilskuere, og i dag holdes en rekke kulturelle arrangementer her. Det er spesielt verdt å sjekke om den berømte filmfestivalen er på under ditt besøk. I kjelleren under amfiteateret kan du besøke den historiske utstillingen.

På spasertur gjennom Pulas hyggelige gater passerer du blant annet den gylne porten, St. Francis Kirken og et gammelt kloster fra det 14. århundret. Du kan også stoppe innom Aquarium Pula i Verudela-fortet, der du kan komme tett på Adriaterhavets fisk.

Pula by

Strender i Pula

Fra et feriehus i Pula er det aldri langt til nærmeste strand: 

  • Histria: Ligger i Verudela-området, der du også finner en del andre fine strender. Stranden har Blått Flagg, og du kan leie solstoler og parasoller. 

  • Valkane: Fin strand med Blått Flagg. Stranden har både sandstrand og et asfaltert område. Atmosfæren her er livlig og du kan leie utstyr til vannsport. Gjester på stranden kan prøve seg på aktiviteter som volleyball, tennis og fotball. Stranden er handikappvennlig. 

  • Kamenjak Premantura: Sør for Pula finner du halvøyen Kamenjak med 30 kilometer kystlinje. Kysten har mange små bukter og strender, så mulighetene for å finne noe litt privat er god. Kamenjak er en fredet naturpark.

Ferieleilighet i Pula

Opplevelser og utflukter fra feriehuset

Det er mye å se og oppleve når du leier feriehus i Istria. Du kan enkelt nå de historiske byene Rovinj og Porec med bil. Nasjonalparken Brijun består av fjorten øyer. Her venter moro for hele familien, og du kan besøke safariparken, Tito-museet og nyte den flotte naturen. Det er ikke bare langs kysten at opplevelsene står i kø. Når du kjører innover i landet er du omgitt av oliventrær, vinmarker og idylliske landsbyer. I den lille byen Motuvun, som ligger vakkert til på en høyde, kan du kjøpe ferske trøfler. I nærheten ligger byen Groznjan bor det for det meste håndverkere og kunstnere, noe som avspeiles i de mange galleriene og verkstedene.

Tips til ferie i Pula, Kroatia

Skal du leie feriehus i Pula? Under får du tips til hvordan du kan gjøre feriehusferien i Kroatia enda bedre: 

  • Pula har et stort grønnsaks-, kjøtt og fiskemarked som er verdt et besøk tidlig på morgenen, hvis man har lyst å lage mat hjemme i feriehuset.

  • Dra til Pula på kvelden etter late dager ved bassengkanten i feriehuset. Eller opplev det pulserende kveldslivet i sentrum av Pula. Pula har med et utbredt tilbud av kultur og gode bademuligheter blitt et populært feriemål. Byen har underholdning året rundt, og mange av restaurantene tilbyr de gode lokale rettene fra Istria og den kjente lokale vinen.

  • For deg som ønsker en ferie tett på naturen kan Pula kan by på mange muligheter. Uberørte skoger, vakre strender og det milde middelhavsklimaet er viktige elementer for tilhengere av en ferie ved havet. Ren natur – for eksempel ved Plitvice-sjøene og de kjente fossefallene der, eller på øygruppen Brijun, som med et sjeldent plante- og dyreliv er Middelhavets nordligste eksotiske oase.

  • Lei et feriehus i Kroatia med svømmebasseng! Dette er spesielt gunstig for deg som reiser med barn, da størsteparten av strendene i landet er av rullesten. Svømmebassengene kommer i alle størrelser og utforminger, og mange av husene har også andre fasiliteter, som badstue og boblebad.

Feriehus i Pula, Kroatia

Alle våre ferieboliger i Kroatia er «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. Det betyr mer tid til ferie og fullstendig avslapning. Blant våre feriebolig i og rundt Pula finner du enkle ferieleiligheter, moderne feriehus, og luksuriøse villaer. Her finnes det noe i alle prisklasser og for alle typer ferie. 

Finn og bestill din feriefavoritt blant vårt utvalg av ferieboliger i Pula!