Feriehus i Premantura

Premantura, en pittoresk landsby med 450 innbyggere, har vært bebodd siden bronsealderen. Premantura er Istrias sørligste landsby.

Restene av Villae Rusticae vitner om romernes kloke valg da de bestemte seg for dette stedet som utgangspunkt for sin livsstil.

La dere begeistre av den nærtliggende og deilige Kap Kamenjak med de mange små buktene. Det er flere restauranter i nærheten av feriehusene våre.

Feriehus i Premantura

Populære feriehus i Premantura

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Premantura

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Premantura

Loading...

Feriehus med basseng i Premantura

Loading...

Opplevelser og attraksjoner

Fra et feriehus på Istria, har dere mange spennende opplevelser og severdigheter rett Kamenjak Minerva-statue, som nå står i det arkeologiske museet i Pula. Premanturas mest populære kjennetegn er den lange smale halvøya Kamenjak. Den er 9,5 km lang, opptil 1,5 km bred, og strekker seg som en arm inn i Adriaterhavet.

Halvøya er en av kystlandets siste oaser, som har bevart sitt opprinnelige utseende – en mosaikk av bebodde felter, enger og grønne skogholt, sammen med havets intense blå. I landsbyen finnes noen veletablerte forretninger, banker og souvenirbutikker. Premanturas restauranter er kjent for et usedvanlig godt utvalg av fisk og skalldyr.

Strender

Kamenjak er omgitt av en 30 km lang kyst, smykket med bukter og små strender. Kystlinjens egenartede skjønnhet forsterkes av småøyene som dukker frem fra det krystallklare, blågrønne havet.