Feriehus og ferieleiligheter i Sveti Lovrec

Lei et feriehus i Sveti Lovrec  - en av Istrias aller flotteste og velbevarte middelalderbyer. Den vakre småbyen ligger i den østlige delen av Istrias bakland, og beliggenheten nær motorveien  gjør det enkelt å nå alle turistdestinasjonene i Istria. Dessuten ligger byen i gåavstand til den Adriaterhavskysten. Den avslappede atmosfæren og de solrike dagene legger rammene rundt et fantastisk opphold. Lad batteriene, og glem alt om hverdagens stress og jag i et feriehus i Kroatia!

Lei feriehus med basseng i Sveti Lovrec

Populære feriehus i Sveti Lovrec

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sveti Lovrec

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sveti Lovrec

Loading...

Feriehus med basseng i Sveti Lovrec

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Sveti Lovrecs historie strekker seg helt tilbake til det 8.århundret. Det var også på denne tiden at St. Lawrence-kirken, som ga navn til byen, ble bygget. Du kan se ruinene av kirken den dag i dag. Under Det bysantinske riket ble Sveti Lovrec okkupert, og fungerte på et tidspunkt som et viktig militært og administrativt senter under den venetianske republikken. I dag kan du se de store bymurene som omgir Sveti Lovrec, og den pompøse porten Veilka Vrata. Går du gjennom porten kommer du til middelaldertorget og det tidligere hærssamlingsstedet Plac. Her kan du blant annet beundre den gotiske basilikaen St.Martin, Funtanelas forsvarstårn fra 1331 og fresko-kirken St. Blaise fra det 15. århundre. Alt dette og mye mer kan du oppleve når du leier feriehus i Istria.

Lei feriehus i Sveti Lovrec og ta en tur innom Pula

Aktiviteter og opplevelser

Ønsker du å oppleve den kroatiske naturen på ferie i Kroatia? Fra et feriehus i Sveti Lovrec kan du utforske Limbukten. Med sine bratte klipper ligner den en fjord, og fra det høyeste punktet får du en uforglemmelig utsikt over hele bukten og Limdalen. En kort kjøretur fra Sveti Lovrec ligger ruinene av middelalderbyen Dvigrad på en kjempestor klippe, og fortsetter du kjøreturen til hjertet av Istria kommer du til den gamle byen Pazin. 

Benytt muligheten til å utforske de mange severdighetene som regionen kan by på. Ikke gå glipp av byer som Rovinj og Pula, der du virkelig får et innblikk i Kroatias spennende historie. Pulas største severdighet er det romerske amfiteateret, som kan minne om Colosseum i Roma. Amfiteateret er velbevart og det sjette største i verden. I kjelleren under amfiteateret kan du lære mer om bygningens historie i museet. På en spasertur rundt i gatene går du forbi den gylne porten, St.Francis-kirken og klosteret fra det 14. århundre. 

Nær Novigrad finner du den moderne vannparken Istralandia. Du kan også ta med barna til Dinoparken nær Vrsar og vandreglade bør heller ikke gå glipp av den imponerende fjellkjeden Ucka.

Feriehus og ferieleiligheter i Sveti Lovrec

Som du sikkert skjønner byr en ferie i Sveti Lovrec på opplevelser for alle. Uansett om du skal leie feriehus sammen med familien, venner eller kjæresten, kan du se frem til en avslappende i private omgivelser. NOVASOL har ferieboliger over hele Europa, og du finner et stort antall feriehus og ferieleiligheter i Kroatia. Velg mellom enkle ferieleiligheter, moderne feriehus med svømmebasseng og luksuriøse villaer med alle fasiliteter.  

Alle våre ferieboliger i Kroatia er all inclusive, noe som betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. Mer informasjon om vårt all inclusive-tilbud finner du under hver feriebolig.