Feriehus og ferieleiligheter i Visnjan

Vil du nyte solen, lytte til det brusende havet og bare slappe helt av? Da bør din neste ferie gå til fantastiske Kroatia. Her venter vakre strender, krystallklart vann og behagelige temperaturer. Leier du et feriehus i Istria gjennom NOVASOL, kan du velge mellom villaer med eget svømmebasseng, ferieleiligheter i byene og ferieboliger med plass til hele storfamilien.

Den hyggelige landsbyen Visnjan ligger veldig tett på havet, så du kan nyte en strandferie, men også ha gode aktivitetsmuligheter rett i nærheten. Kroatia har nemlig mye mer enn bare strand og sol å tilby – naturen er helt fantastisk og de historiske byene vekker vitebegjæret hos de fleste.

Lei et NOVASOL feriehus i Visnjan

Populære feriehus i Visnjan

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Visnjan

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Visnjan

Loading...

Feriehus med basseng i Visnjan

Loading...

Attraksjoner og aktiviteter i Visnjan

For mange er en ferie i Kroatia synonymt med sol, strand og hav. Og det er akkurat det vakre Istria kan by på. Leier du et feriehus i Visnjan kan du nyte deilige solskinnsdager. Naturen er uberørt, og du kan finne frem til flere «øde» steder. Her kan du virkelig kjenne på en avslappet atmosfære! På ferie i Istria er det enkelt å komme seg ut i naturen. På sykkeltur, eller en guidet gå – eller klatretur, kan du oppdage og lære mye nytt om Kroatias historie og kultur. 

Fra ditt feriehus i Visnjan får du det perfekte utgangspunktet for utflukter i nærområdet. Besøk for eksempel de vakre badebyene Pula og Medulin. Her kan du vandre gjennom gatene og slå deg ned på én av kafeene eller restaurantene på ettermiddagen. Pula kan for øvrig også skilte med en rekke spennende severdigheter, som amfiteateret og Arco dei Sergi. Ikke langt fra  feriehuset ligger også fjellkjeden Ucka, der det er mange muligheter for klatring og fotturer.

Feriehus i Visnjan

Uansett om du reiser med venner, familien eller kjæresten, er vi sikker på at du finner ferieboligen i Kroatia som passer dine feriebehov. Det er heller ikke noe problem dersom du vil ha med hunden på ferie – NOVASOL har nemlig et stort antall husdyrvennlige feriehus i Kroatia. Du finner enkelt frem til disse ferieboligene ved hjelp av vår søkefunksjon. 

Skal du reise med barn til Kroatia? Selv dette kan bli en avslappet affære. Du kan enkelt nå de fleste severdigheter med offentlig transport, men det er også mange som velger å leie bil. Da gjenstår det å finne den ferieboligen som passer deg og dine ønsker. Bestill et feriehus i Visnjan i dag, og start planleggingen allerede nå!

Hvorfor velge et feriehus i Kroatia?

Det er mange fordeler med å velge en privat feriebolig i Kroatia. NOVASOLs feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er dessuten «all inclusive» - det betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy og sluttrengjøring. 

Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Visnjan!