Feriehus og ferieleiligheter i Duga Uvala

Duga Uvala er en av fire vakre bukter i Vinjole, som ligger ved Istrias sørøstlige kyst. Området er kjent for sine flotte strender og uberørte natur. Her kan du feriere litt unna de store turistmassene, og virkelige nyte den istriske livsstilen med fantastisk mat og middelhavsklima. Se våre feriehus ved Duga Uvala og finn drømmehuset som passer deg og dine behov!

Feriehus i Duga Uvala

Aktiviteter og opplevelser

Strendene rundt bukten er ideelle til barn og familier på grunn av det rolige havet. Rundt bukten finnes det også mange restauranter, kafeer og aktivitetsmuligheter. På land kan du blant annet spille volleyball, tennis og minigolf. For deg som foretrekker aktiviteter på vannet finnes det muligheter for å låne både kano og båt, og utforske bukten på egenhånd. Kanskje det til og med frister å prøve fiskelykken? Du kan også legge ut på tur i nasjonalparken Brijuni, eller noen av de nærliggende byene Rovinj og Medulin.

Dersom du leier feriehus i Istria kan du utforske regionens største by, Pula. Her venter et hav av aktivitetsmuligheter og storslåtte attraksjoner. Ikke gå slipp av amfiteatret i sentrum, Augustus tempelet eller fortet på høyden over byen, som i dag er arkeologisk museum. En avslappende ferie i Kroatia er helt klart innen rekkevidde i Duga Uvala. For feriehusgjester som vil være aktive, har området også mye å tilby.

Hvorfor velge privat feriehus til din neste ferie i Kroatia?

NOVASOL formidler over 10.000 ferieboliger i Kroatia. Det betyr at du har et enormt utvalg når du skal leie feriebolig i dette fantastiske ferielandet, og står fritt til å velge akkurat den boligen som passer deg. Våre feriehus finner du spredd over hele landet, noe som gir stor frihet i valg av destinasjon. Alle våre ferieboliger i Kroatia er dessuten «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på sluttrengjøring, sengetøy og forbrukskostnader.

Feriehus og ferieleiligheter i Duga Uvala

Hos NOVASOL kan du velge blant et stort utvalg av feriehus ved Duga Uvala. Uansett om du er på utkikk etter en enkel feriebolig, eller et luksuriøst feriehus med eget svømmebasseng, vil du finne det i vårt utvalg. Hva med å bo i et tradisjonelt kroatisk steinhus? 

Husk at du kan ta med hunden til mange av våre feriehus i Kroatia helt kostnadsfritt. Vi er sikre på at du vil finne akkurat det feriehuset i Duga Uvala som passer dine ferieønsker. Dersom du ikke finner riktig feriebolig selv, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice for mer informasjon og rådgivning rundt våre feriehus i Kroatia.