Feriehus og ferieleiligheter i Tinjan

Drømmer du om en ferie i vakre omgivelser? Da bør du se våre feriehus og ferieleiligheter i landsbyen og kommunen ved samme navn, Tinjan. På ferie i Istria vil naturopplevelser og historiske skatter aldri være langt unna, så hvorfor ikke velge overnatting i sjarmerende Tinjan? Landsbyen ligger i Draga-dalen, bare 50 kilometer fra Pula og 10 kilometer fra Pazin. På ferie i Tinjan kan du utforske en rekke historiske monumenter og lokale tradisjoner. Her kan du vandre gjennom hyggelige brosteinsbelagte gater, før du setter deg ned på en av de koselige restaurantene. Utforsk historiske severdigheter og sist, men ikke minst, oppdag friheten som følger med en feriebolig i Kroatia.

Lei feriehus i Tinjan hos NOVASOL

Populære feriehus i Tinjan

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Tinjan

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Tinjan

Loading...

Feriehus med basseng i Tinjan

Loading...

Aktiviteter og attraksjoner

Tinjan ligger midt i hjertet av Istria og ble grunnlagt i romertiden, men da var området kjent som Attinianum. Ønsker du å kombinere historie med en aktiv ferie? Leier du et feriehus i Tinjan kan du få det beste av begge verdener. Opplev kulturen og naturen gjennom vandre – og sykkelturer i området, og få med deg landsbyens attraksjoner. Områdets kanskje største severdighet er utkikkstårnet, som du absolutt ikke må gå glipp av dersom du leier feriehus i Tinjan. Der får du en fantastisk utsikt over hele landsbyen. 

Kroatia har mye å tilby når det kommer til mattradisjoner. På ferien vil du se skoger fylt med valnøtter og hestekastanjer, men det er først og fremst trøffelen som er en spesialitet. Ofte kan du også finne fikentrær med søte frukter rett utenfor feriehuset. Det er også her Istrias røkte skinke, prsut, produseres.

Besøk vakre Pula fra feriehuset i Tinjan

Opplevelser nær feriehuset

Alle attraksjoner er tilgjengelige med offentlig transport fra ferieboligen i Tinjan, men det er naturligvis også mulig å leie bil dersom du vil ha litt ekstra frihet. Kanskje reiser du med hele familien, og da er det ekstra godt med egen bil. For deg som drømmer om å kombinere avslapning på stranden med historiske opplevelser og attraksjoner, er Tinjan et godt feriealternativ.  Du kan for eksempel ta en dagstur til Pula, som er den største byen i Istria. Her kan du se attraksjoner som Arco dei Sergi, amfiteateret og  Augustus templet. Videre anbefaler vi også en tur til Groznjan og Motovun. I Opralj har du utsikt over Hu, som er kjent for å være den minste byen i verden. Ikke langt fra Tinjan ligger også Ucka nasjonalpark, der du kan få med deg de vakre, skogkledde Ucka-fjellen.

Feriehus og ferieleiligheter i Kroatia

NOVASOL har formidlet feriehus siden 1968. I dag har vi mange tusen ferieleiligheter og feriehus i Kroatia, spredd over hele landet. Uansett budsjett og størrelse på reisefølget har vi en feriebolig i Tinjan som passer deg. Om du drømmer om litt ekstra luksus på ferien, kan du leie et av våre feriehus med privat svømmebasseng. Du kan bestille ditt neste feriehus i Istria direkte her på hjemmesiden.

Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Tinjan!