Feriehus i Umag

Umag er en oase for aktive feriegjester, og er også kjent som bade- og vinterferiemål. Den buktende, lett tilgjengelige rivieraen med det vakre middelhavslandskapet er rette sted for naturelskere, fotturister og sportselskere.

Om sommeren innbyr de akre strendene til soling, og om vinteren byr svømmebassengene på en runde i det våte element. Her finner spesielle opplegg for jegere, fiskere, pensjonister og naturelskere.

Der er mange muligheter for underholdning i byen Umag. For den aktive feriegjest er det rik mulighet for å benytte noen av de mange sportsfasiliteter, bl.a Aquasport. Det er også mulighet for at delta på den tradisjonelle byfest! Mange av restaurantene byr på lokale matretter og kjølige vine.

Umag har et bredt utvalg av aktiviteter for alle som vil holde kroppen litt i sving under sitt opphold. I denne byen kan du spille fotball, bowle, spille minigolf, ri, sykel, ro, vindsurfe og dykke. I tillegg er Umag kjent som arrangør for Kroatia Open, en nasjonal tennisturnering som arrangeres i slutten av juli måned.

Velkommen til et NOVASOL feriehus på Istria!

Feriehus i Umag

Populære feriehus i Umag

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Umag

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Umag

Loading...

Feriehus med basseng i Umag

Loading...