Feriehus og ferieleiligheter i Barban

Ser du etter et feriehus i Istria til din neste ferie? Da bør du se NOVASOLs utvalg av ferieboliger i Barban. Vi tror du vil finne en feriebolig som oppfyller dine ønsker om en fantastisk ferie i Kroatia i vårt utvalg. Lei et feriehus i Kroatia og oppdag friheten en privat feriebolig gir deg! Det sjarmerende tettstedet Barban ligger litt oppe i høyden i den sør-østlige delen av Istria. Leier du et feriehus i Barban får du et godt utgangspunkt for å oppleve området og den rike kulturarven på best mulig måte. Bo tett på fantastiske kystbyer som Pula og Rabac, og gå på oppdagelsesferd i den vakre naturen Istria er så kjent for.

lei feriehus eller ferieleiligheter i Barban, Istria

Populære feriehus i Barban

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Barban

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Barban

Loading...

Feriehus med basseng i Barban

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Barban ble bygget på ruinene av en festning fra middelalderen, og dette betyr at du vil se en rekke spennende bygninger fra  denne tidsperioden. Byen har i tillegg flere gotiske kirker og veggmalerier fra 1500-tallet, noe som bidrar til å gjøre Barban spennende for deg som er interessert i historie. 

Rundt Barban kan du se mange frodige plantasjer og naturområder med et rikt dyreliv. Det milde middelhavsklimaet gjør dyrkingsforholdene gode, og lokale råvarer er av høy kvalitet. På de lokale restaurantene kan du smake på det kroatiske kjøkken  - en opplevelse som definitivt vil berike ferien.

Skogen rundt Barban og elven Rasa gir gode aktivitetsmuligheter, og området er blant annet egnet for fisketurer. Barban er også kjent for «Kappløpet til Ringen», en tradisjonell konkurranse som arrangeres hvert år, etterfulgt av en lokal festival. 

En dagstur til Rabac eller Pula kan virkelig anbefales dersom du leier feriehus i Istria. Her venter en rekke ulike severdigheter og attraksjoner. Et feriehus i Barban er et godt utgangspunkt for en fantastisk ferie i Kroatia.

Lei feriehus i Barban og besøk Pula

Feriehus og ferieleiligheter i Barban, Istria

Hos NOVASOL finner du et stort og variert utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Istria i ulike prisklasser. Alt fra rimelige ferieleiligheter til eksklusive villaer med eget svømmebasseng. Om  du ønsker en mer luksuriøs ferie, kan du se vårt utvalg av  ferieboliger med alle fasiliteter i Barban. Lei for eksempel et feriehus med utendørs svømmebasseng, badstue eller kort vei til havet. Om du vil ha en enkel feriebolig, kan du finne feriehus i autentisk istrisk stil, der ro og avslapning står i fokus. 

I mange av våre ferieboliger i Europa er det også tillatt med husdyr. Det betyr at du kan ta med familiens firbeinte på ferien – det vil garantert gjøre ferien til en ekstra god opplevelse! Søk enkelt etter husdyrvennlige ferieboliger direkte på nettsiden ved hjelp av vår søkefunksjon. Under hver feriebolig ser du hvor mange hunder som er velkomne. 

Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Barban!