Feriehus og ferieleiligheter i Zminj

Er du på utkikk etter din neste feriedestinasjon i Kroatia?  Zminj  er for deg som allerede har vært på ferie i Dubrovnik eller Pula, og nå ønsker et mer avslappende reisemål. I Zminj kan du blant annet utforske den hyggelige landsbyen, som er en skikkelig ferieperle. Her skjer ting i et rolig tempo og det er sjeldent noe hastverk. Landsbyen ligger på en kalksteinshøyde i hjertet av Istria, og her forsørger innbyggerne seg på jordbruk, dyrehold og turisme. Til tross for sin beliggenhet mellom flere større byer, forsøker lokalbefolkningen fortsatt å holde på den tradisjonelle livsstilen. Leier du feriehus i Istria hos NOVASOL kan du se frem til en ferie i behagelige og private omgivelser. Hos oss kan du velge mellom alt fra enkle feriehus til luksuriøse villaer, og det er mulig å finne akkurat den ferieboligen som passer deg og dine behov!

Feriehus i Zminj finner du hos NOVASOL

Populære feriehus i Zminj

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Zminj

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Zminj

Loading...

Feriehus med basseng i Zminj

Loading...

Aktiviteter og attraksjoner

Til å være en liten og døsig landsby tilbyr Zminj et imponerende antall aktiviteter. Zminjs vakre skogs – og grøntområder er det perfekte utgangspunkt for vandring, fjellturer og sykling. Nylig oppdagede grotter, som Festinsko Kraljevstvo, er helt klart verdt å utforske. Velger du å leie et feriehus i Zminj, bør du også bruke litt tid på å besøke de lokale vingårdene. I gamlebyen finner du en flott samling attraksjoner, inkludert et slott fra 1500-tallet, og flere kirker som kan dateres tilbake til 1100-tallet. Det er alltid lurt å ha øyne og øre åpne etter lokale arrangement. Det kan være det skjer noe spennende når du er der! Dersom anledningen byr seg er det alltid hyggelig å slå av en prat med lokalbefolkningen – kanskje du får tips til opplevelser du ellers ville gått glipp av?

Lei feriebolig i Zminj, Istria hos NOVASOL

Matopplevelser og kultur i Zminj

Under oppholdet i Zminj anbefaler vi at du prøver noen av delikatessene du kan få servert i området. Lokalbefolkningen er kjent for sin bruk av tradisjonelle familieoppskrifter. Her har matkunsten gått i generasjoner! Mange av ingrediensene produseres også på de lokale gårdene eller hentes opp fra havet. Typiske retter inkluderer; pølse og kål, vilt med gnocchi, «Fuzi», «supa» (knekkebrød i rødvin, terrano med olivenolje og pepper) og naturligvis de berømte vinene Terrano og Malmsey. Med et av NOVASOL ferieboliger i Kroatia kan du oppleve landets kultur på nært hold.

Feriehus og ferieleiligheter i Zminj

Bestill ditt neste feriehus gjennom NOVASOL og opplev alt det Kroatia kan by på. Vi har ferieboliger for alle anledninger, reisefølger og budsjetter. Dersom du vil ha en litt mer luksuriøs ferieopplevelse kan du velge en av våre store villaer med eget svømmebasseng. Du kan enkelt søke og bestille direkte her på vår hjemmeside.

Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Zminj!