Feriehus eller ferieleiligheter i Bale 

Bale er en liten landsby beliggende oppe i fjellene mellom Rovinj og Vodnjan. Her venter et område med en spennende kulturhistorie og fantastiske naturseverdigheter. I Bale venter tradisjoner og arkitektur som er typisk for Istria, og landsbyen har en historie som strekker seg tilbake til romertiden. I dag er landsbyen en rolig og avslappende feriedestinasjon, perfekt for deg som søker en herlig ferie i vakre omgivelser i Istria. Leier du et feriehus her, bor du dessuten ikke langt fra havet og spennende besøksmål. Bale er det idelle reisemålet for deg som vil oppleve det autentiske Kroatia på ferien. Vi formidler en rekke ferieboliger i Istria, blant annet i vakre Bale, og du vil helt sikker finne en favoritt som oppfyller dine ferieønsker.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Bale, Istria

Populære feriehus i Bale

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bale

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bale

Loading...

Feriehus med basseng i Bale

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Bale er en sjarmerende og døsig landsby, som likevel har en rekke spennende severdigheter. Her kan du kan nyte alt det Kroatia kan tilby. Vandre langs byens brosteinsbelagte gater og besøk for eksempel slottet fra den gotiske renessansen, Soardo-Bembo. Få også med deg rådhuset i sentrum, som ligger nær tårnet fra det 19. århundre. I og rundt Bale finnes det mange vakre kirker, spesielt Sveti Duh og steinkirken St. Julians-kirke med sitt 36 meter høye klokketårn. Leier du et feriehus i Bale kan du utforske landsbyens severdigheter, samt besøke nærliggende steder og oppdage naturen i ditt eget tempo. Du kan også raskt nå de nærliggende strendene langs kysten, der det krystallklare Adriaterhavet inviterer til avkjølende bad.Ta en spasertur gjennom terrenget rundt landsbyen, og legg for eksempel turen til fuglereservatet Palud.

Aktiviteter og opplevelser

Rovinj og Pula er nok de største byene nær Bale, og begge to er verdt et besøk når du leier feriebolig i området. Begge byene har vakre gamle bydeler og en mengde kulturhistoriske attraksjoner. I tillegg ligger begge byene vakkert til ved Adriaterhavet, der du har enda flere muligheter for aktiviteter på og i vannet. Her finner du også mange gode restauranter som serverer tradisjonell kroatisk mat – en opplevelse du ikke vil gå glipp av når du leier feriehus i Kroatia. Finn overnatting i Bale og opplev noe av det beste Istria kan by på.

Bestill feriehus eller ferieleilighet i Bale

NOVASOL formidler et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Bale og omegn. I regionen Istria kan du leie ferieboliger med akkurat den graden av «luksus» du vil ha. Velg en enkel feriebolig med fullt fokus på avslapning, eller lei et stort feriehus med alle tenkelige fasiliteter og bekvemmeligheter. Du kan for eksempel leie et feriehus i Istria med eget svømmebasseng, tennisbane og havutsikt. Det er også mulig å leie ferieboliger der husdyr er velkomne uten ekstra kostnad!

Noe av det aller beste med en egen feriebolig er friheten til å sette dagsordenen helt selv. Det finnes ingen bestemt tid for frokost og du bestemmer selv hvilke attraksjoner og severdigheter du vil se. Leier du et av våre ferieboliger i Kroatia venter en ferie i private omgivelser, og du kan fylle feriedagene med akkurat det som gir deg den perfekte feriefølelsen.