Feriehus og ferieleiligheter i Krnica

Høres krystallklart hav, bortgjemte strender og varmende sol ut som noe du vil fylle ferien din med? Da kan Kroatia være riktig destinasjon for deg. NOVASOL formidler et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Kroatia. Hva med en feriebolig i Krnica, Istria, tett på kysten? Herfra kan du ta deg videre til byene i områdene rundt, slappe av i feriehuset og nyte nærheten til havet. 

I et feriehus i Krnica bor du omgitt av vakker natur, nasjonalparker og steinete kystområder. Uansett om du bestiller et feriehus i Istria nær vannet eller lengre inn i landet, vil du ha mange muligheter til å utforske naturens mangfold. Opplev de skogkledde Učka-fjellene, dype daler og idylliske landsbyer. Atmosfæren her minner litt om den italienske og franske sjarmen. 

Ved den kroatiske kysten kan du surfe, seile, fiske og snorkle i det fiskerike vannet. Det finnes også en hel del lokale spesialiteter du må prøve. Du kan se frem til å prøve utmerkede trøfler og lekre viner under oppholdet i Krnica. Eller hvorfor ikke plukke ferske fiken fra treet i hagen? Med et feriehus i Krnica får du den beste starten på ferien i Kroatia.

Lei feriehus med svømmebasseng i Krnica

Populære feriehus i Krnica

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Krnica

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Krnica

Loading...

Feriehus med basseng i Krnica

Loading...

Opplevelser nær feriehuset

Regionen Istria kan skilte med en lang liste spennende besøkssmål. For eksempel, ta turen innom  noen av de mange havnebyene, som Medulin eller regionens største by, Pula. I Pula finnes en rekke severdigheter, som byens amfiteater, Sergius-triumfbuen og det venetianske slottet. Fjellbyen Motovun er definitivt også verdt et besøk. Her kan du beundre den imponerende gamle festningen. Fra ditt feriehus i Krnica kan du også enkelt nå byene Oprtalj og Hum, som er den «minste byen i verden». Attraksjonene og severdighetene kan som regel enkelt nås med kollektivtransport fra din feriebolig i Istria.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Krnica

Istria er, med sine rundt 3000 km2, den største halvøya ved adriaterhavskysten, og en av Europas flotteste turistregioner. Her er du omgitt av gamle fiskelandsbyer, slott og vakre vingårder. Med et feriehus i Krnica kan du få et interessant innblikk i Kroatias fortid. Dessuten er din feriebolig i Krnica ikke langt fra havet. Nyt lyden av brusende bølger, den salte havluften og det krystallklare vannet når du leier feriehus i Kroatia. En skikkelig drømmeferie!

Med en av våre ferieboliger i Krnica får du et ideelt utgangspunkt for å oppdage noe av det beste Kroatia kan by på. NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger, og du vil derfor enkelt kunne finne riktig bolig til din neste ferie. Uansett om du reiser med to eller 10 personer, ønsker å ta med kjæledyr, eller vil ha litt ekstra luksus, finner du alternativer i vårt utvalg.

Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Krnica!