Feriehus og ferieleiligheter i Motovun

I Istria ligger Motovun, en middelalderby med genuine ferieopplevelser. Motovun ligger på en 280 meter høy og ganske bratt høyde, midt i hjertet av regionen. Denne sjarmerende feriedestinasjonen kommer ikke bare til å fascinere deg når du vandrer gjennom de trange gatene, men også når du nyter den fantastiske utsikten over uendelige grønne naturområder. Området er også kjent for sin hvite trøffel, som det er verdt å teste i løpet av oppholdet. Motovun er et godt valg når du skal leie feriehus i Kroatia

Dersom du vil tilbringe ferien i et idyllisk landskap et stykke utenfor de store turistmassene, er Motovun riktig for deg. Landsbyen er som tatt ut av et eventyr, og inviterer til en avslappende ferie langt vekk fra dagliglivets støy og mas. Dette er et reisemål for deg som vil oppleve det autentiske Kroatia i ro og fred, i vakre omgivelser. Velkommen til NOVASOL og våre feriehus og ferieleiligheter i Motovun.

Lei feriehus i Motovun

Populære feriehus i Motovun

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Motovun

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Motovun

Loading...

Feriehus med basseng i Motovun

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Motovun har gjennom århundrene vært en av regionens største festningsbyer, og under oppholdet kan du derfor oppleve en av de vakreste utsiktene i hele regionen. Til forskjell fra mange andre steder der du kan leie feriehus i Kroatia, er denne landsbyen et monument i seg selv. Byens arkitektur kan dateres til middelalderen, og på den tiden bodde det mer enn 5000 innbyggere i landsbyen. I dag er det rundt 600 mennesker som kaller Motovun sitt hjem. Landsbyens sentrum er velbevart og omgitt av en bymur, som er den perfekte ruten for kveldsturer sammen. Fra bymuren får du dessuten en fantastisk utsikt over de vingårdene utenfor, samt Mirnatal og byene Groznjan og Oprtalj. 

Du kan også besøke renessansekirken Sv. Stephens. Kirken ble bygget av den berømte arkitekten Andrea Palladio, som i dag har høy status i landet. Fra feriehuset i Motovun kan du legge ut som sykkeltur i det vakre landskapet, eller utforske området til fots. Ikke glem å besøke noen av Motovuns vingårder!

Etter en lang dag med inntrykk kan du skjemme deg selv bort på en restaurant i byen, eller avslutte dagen med et glass vin på feriehusets terrasse. Har du leid en feriebolig med utsikt, kan du samtidig ta inn de vakre naturområdene rundt huset.

Feriehus og ferieleiligheter i Motovun

Dersom du ønsker å leie feriehus i Istria til din neste ferie, kan Motovun by på en fantastisk beliggenhet og vakre naturomgivelser. NOVASOL formidler ferieboliger i Motovun og resten av Kroatia i ulike prisklasser og størrelser. Uansett om du planlegger en ferie med familie, venner eller kjæreste, kan du finne ferieboliger som passer deg og dine behov hos oss. Du kan enkelt justere søket her på våre nettsider ved hjelp av vår søkefunksjon. Ønsker du å leie feriehus med eget svømmebasseng? Da kan du legge dette inn som et kriteria når du søker.

La deg inspirere av vårt utvalg og bestill din favoritt blant våre ferieboliger i Motovun!