Feriehus og ferieleiligheter i Kastelir-Labinci

På vestkysten av Istria, rundt 12 kilometer fra Novigrad og 13 kilometer fra Porec, ligger landsbyen Kastelir. Landsbyen er en del av kommunen Kastelir-Labinci, og er omgitt av rik middelhavsvegetasjon. Her venter olivenlunder, fruktbare marker og vingårder så langt øyet kan se. Leier du et feriehus i Kastelir-Labinci kan du se frem til et avslappende opphold, og samtidig ha gode aktivitetsmuligheter rett utenfor døren. 

NOVASOL har et fantastisk utvalg av ferieboliger i Istria. Her er det er mulig å bo utenfor allfarvei, men samtidig tett på turistområdene, om du ønsker det. Utforsk området på egen hånd, enten til fots eller fra sykkelsetet. Mange steder er det også mulig å bli med på turridning. Kastelir er en liten og døsig landsby, men har flere fasiliteter som restauranter, pizzeria, postkontor og dagligvare. Her finner du med andre ord alt du trenger under oppholdet.

Lei feriehus i Kastelir-Labinci hos NOVASOL

Populære feriehus i Kastelir-Labinci

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kastelir-Labinci

Loading...

Feriehus med basseng i Kastelir-Labinci

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kastelir-Labinci

Loading...

Lei feriebolig i Kroatia

Jordbruk fortsetter å være viktig for lokalbefolkningen i dette området av Kroatia. Olivenlunder og vingårder står for hovedinntekten, og dette feires hvert år gjennom en potetfestival i august. Dette er et svært populært arrangement, og noe du ikke kan gå glipp av dersom du er i området. Nyt smaken av lokalprodusert mat og vin! Regionens delikatesser er inspirert av både middelhavsområdet og fastlands-Europa, noe som har resultert i spennende og varierte matretter. Gå heller ikke glipp av den fantastiske istriske vinen - den smaker absolutt best når du slapper helt av i en av våre feriehus i Kroatia!

Velg feriehus med svømmebasseng til din neste ferie i Kroatia

Badeferie i Istria

Det frister kanskje med sol, hav og strand under oppholdet i Kroatia? Rundt sju kilometer fra Kastelir ligger en vakker rullesteinstrand. Dette er et godt utgangspunkt for deg som vil svømme, seile, dykke, stupe, eller rett og slett bare nyte solen. Kastelir er også en fin destinasjon for deg som vil prøve fiskelykken. 

En stor andel av NOVASOLs ferieboliger i Kroatia har eget svømmebasseng. Det betyr deilige morgenbad, avslappende timer på bademadrassen og glede for hele familien. La barna få fri utfoldelse i vannet, mens de voksne følger med fra  solsengen. Kanskje barna til og med kan lære seg å svømme i løpet av ferien? Det vil være et ferieminne barna ikke kommer til å glemme med det første.

Feriehus og ferieleiligheter i Kastelir-Labinci

Uansett om du velger et feriehus i Kroatia med basseng, en villa ved vannkanten eller en ferieleilighet i byen, vil ferieboligen være et godt utgangspunkt for gode ferieopplevelser. 

Våre ferieboliger i Kroatia er «all inclusive», noe som betyr at du ikke trenger å tenke på sengetøy og sluttrengjøring. Bruk heller feriens siste timer på fullstendig avslapning i ditt NOVASOL feriehus!