Feriehus og ferieleiligheter i Svetvincenat

Den vakre og rustikke landsbyen Svetvincenat har tidligere blitt kåret til en av de hyggeligste turistdestinasjonene i Kroatia. Dette er også en av de mest populære reisemålene i regionen Istria. I Svetvincenat venter en avslappende atmosfære, spennende historie og kulturelle arrangement. Det eneste problemet med denne destinasjonen er uttalelsen av navnet. Den beste måten å øve på uttalen er med hjelp av lokalbefolkningen. Det beste utgangspunktet for opplevelser i dette området, er ved å leie en feriebolig gjennom NOVASOL. Fra et feriehus i Istria kan du utforske alt det Svetvincenat kan tilby av feriegleder!

Lei feriehus eller ferieleilighet i Svetvincenat

Populære feriehus i Svetvincenat

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Svetvincenat

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Svetvincenat

Loading...

Feriehus med basseng i Svetvincenat

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Svetvincenat ligger et stykke inn i landet, men dersom du liker badeliv og late dager på stranden, kan du glede deg over at det ikke er langt til nærmeste strand. En dagstur til noen av Istrias vakre strender blir en perfekt ferieopplevelse for hele reisefølget. Et av de største arrangementene på sommeren er Istraetnojazz festivalen, som går av stabelen i middelalderslottet Morosin-Grimani. Her arrangeres også Svetvincenat festivalen med dans og nonverbalt teater. På det nærliggende torget arrangeres det flere tradisjonelle folkefester og markeder, som hyller og vedlikeholder byens og landets historie. Her er det også mulig å kjøpe håndverk og vin. Landskapet ligner den italienske landsbygden, og landsbyens sentrum er et sjarmerende torg i renessansestil. På torget ligger blant annet kirken San Vicenzo, som sammen med andre bygninger i nærheten, virkelig er verdt et besøk om du leier feriehus i Svetvincenat. 

Ikke gå glipp av et besøk til Pula, som kalles Istrias økonomiske og kulturelle sentrum, og det er den største byen i området. Ta en tur innom noen av byens mange restauranter og severdigheter, og rusle rundt i Pulas hyggelige gater. Gå ikke glipp av amfiteateret og Augustustempelet i løpet av besøket. En dagstur til Pula er i tillegg en fin anledning til å bli med på vin -  og matlagingskurs.

Nyt den kroatiske livsstilen og arkitekturen på ferie i Svetvincenat

Feriehus og ferieleiligheter i Svetvincenat

Hos NOVASOL kan du leie feriehus og ferieleiligheter over hele Kroatia. Velger du Svetvincenat som din neste feriedestinasjon, kan du se frem til et fantastisk opphold som hele familien vil sette pris på. Vi har et bredt utvalg av ferieboliger i alle størrelser og prisklasser. Prøv for eksempel et av våre luksuriøse ferieboliger med privat svømmebasseng og spektakulær utsikt til en rimelig pris. Vi formidler ferieboliger hele året rundt, så uansett når du planlegger å leie feriehus gjennom NOVASOL, vil du finne noe som passer ditt behov. 

Du kan booke direkte her på hjemmesiden, men du er også velkommen til å kontakte oss via telefon for å få råd og hjelp til bestilling av din drømmeferie.