Feriehus og ferieleiligheter i Barbariga

Barbariga er en liten og sjarmerende kystby i den sør-vestlige delen av Istria, mellom Pula og Rovinj. Kystbyen er omgitt av urørte naturområder og olivenlunder, og tilbyr alt fra historiske severdigheter til spennende opplevelser i naturen. Leier du et feriehus i Barbariga befinner du deg tett på aktivitetsmuligheter, både på land og i vannet. Her får du en smak av hva du kan oppleve under ferien i Istria. Lei et feriehus i Barbariga gjennom NOVASOL, og opplev friheten og mulighetene du får ved å leie en privat feriebolig. En feriebolig i Kroatia er virkelig den beste måten å oppleve landet på!

Lei feriehus eller ferieleilighet i Barbariga

Populære feriehus i Barbariga

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Barbariga

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Barbariga

Loading...

Feriehus med basseng i Barbariga

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Barbariga har et lite og koselig sentrum med butikker og restauranter. Ellers er kystbyen et rolig sted, der du virkelig kan slappe av og lade batteriene. Byen ligger rett ved Adriaterhavet, og har en vakker kystlinje. Innlandet er relativt flatt, noe som er uvanlig i denne fjellrike delen av Kroatia, der klippene som regel stuper rett ned i havet.  Rundt Barbariga kan du velge og vrake i en mengde vannaktiviteter eller hva med å prøve fiskelykken? Våre feriehus og ferieleiligheter i Barbariga gir deg friheten til å bestemme akkurat hvilke aktiviteter du skal fylle feriedagene med.

Lei feriehus i Barbariga og besøk vakre Pula

Attraksjoner og severdigheter

Vi kan varmt anbefale en dagstur til byen Pula, som ligger sør for Barbariga. Her venter et stort utvalg av kulturhistoriske severdigheter og et hyggelig bysentrum. Her er det også gode muligheter for en smak av det kroatiske kjøkkenet. Gå ikke glipp av et besøk i det store amfiteateret der det arrangeres teaterforestillinger og konserter. På en høyde over byen ligger også en festning fra antikken. Etter en vandretur gjennom  byen smale gater, kan du nyte en fantastisk middag i en de mange restaurantene. Kanskje du blir så fascinert av byen at du velger et feriehus i Pula til din neste ferie?

Feriehus og ferieleiligheter i Barbariga

Om du ønsker en avslappende ferie i Kroatia, bør du ta en titt på våre ferieboliger i Barbariga. Her kan du velge mellom enkle ferieboliger, eller mer luksuriøse varianter med alle de fasilitetene du ønsker under oppholdet. Lei et feriehus med havutsikt, eget utendørs svømmebasseng eller et der husdyr er tillatt. Ønsker du å ta med familien firbeinte medlem på ferien? Ved å gjøre et enkelt søk på våre nettsider, kan du se alle ferieboliger i Istria der husdyr er velkomne. 

Vi formidler flere tusen ferieboliger i Kroatia og vi hjelper deg gjerne med å finne det perfekte feriehuset eller ferieleiligheten for deg. Du kan enkelt søke etter din neste feriebolig her på våre nettsider, eller ta kontakt med vår kundeservice. Velkommen til NOVASOL og våre feriehus i Barbariga!