Feriehus i Fažana

Opp gjennom tiden har mange latt seg fascinere av den fantastiske naturen og det behagelige klimaet i Fazana. F.eks. hadde Jugoslavias tidligere diktator Tito sin sommerresidens i nærheten. I dag besøkes den sjarmerende byen av turister som ønsker fred og ro, gode strender og mange spennende aktiviteter.

Det kuperte innlandet er spesielt malerisk, med frukthager, vingårder og olivenlunder. Landskapet forøvrig er for det meste furukledd.En gang var Fazana en fiskerhavn i kanalen av samme navn, nå er det et turiststed, gjort kjent ved båtforbindelsen til nasjonalparken Brijuni.

Det finnes mange vin- og frukthager rundt Fazana, noe som gir området middelhavsstemning.

Ferienhaus Fazana Istrien - Kroatien

Populære feriehus i Fazana

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Fazana

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Fazana

Loading...

Feriehus med basseng i Fazana

Loading...

Strender i Fazana

lidt utenfor Fazana ligger et parkområde med strand. Her er det lekeplass for de minste barna, en stor gresslette for ballspill eller picknick, en liten cafe, og ferskvannsdursjer. Forsetter man videre utover vil man finne flere fine strender. Her kan du finne din egen strand med pinje-trær og krystallklart vann.

De største strendene ligger i naturområder fra sentrum og ca 2 km utover. Langs strandområdene finnes det små restauranter som serverer is, kaldt drikke, pizza og andre retter.

Nyt en fantastisk ferie på Istria med godt innrettede feriehus fra NOVASOL.