Feriehus og ferieleiligheter i Groznjan

Den lille byen Groznjan ligger vakkert plassert på en bakketopp i fjellene. Leier du et feriehus i Groznjan vil du derfor bo i svært idylliske omgivelser – noen vil nok si at naturomgivelsene er som tatt ut av et postkort. 

Groznjan ligger i regionen Istria, og gir deg derfor et godt utgangspunkt til å utforske alt denne populære halvøyen kan by på. Når du velger å leie feriehus i Istria kan du se frem til en ferie i naturskjønne omgivelser. Her befinner du deg omgitt av gjell, olivenlunder, vinmarker og fantastisk natur. Groznjan er kjent som en kunstens by, og du vil garantert se små galleriene og håndverksbutikkene rundt omkring i de trange gatene. Hit kommer kunstnere for å oppleve byens autentiske atmosfære, og den vil helt sikkert du føle på også. Få kroatiske landsbyer er like koselige som Groznjan!

Det er ingen strender i umiddelbar nærhet i Groznjan, men det er kun 15 kilometer ut til kysten dersom det frister med et avkjølende bad. Vil du ha muligheten til å bade når som helst? Da kan du se vårt utvalg av feriehus i Istria med svømmebasseng.

Lei feriehus i Groznjan hos NOVASOL

Populære feriehus i Groznjan

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Groznjan

Loading...

Feriehus med basseng i Groznjan

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Groznjan

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Groznjan er en gammel, men velbevart middelalderby omgitt av den opprinnelige bymuren. Byen ligger i høyden og kan tilby en fantastisk utsikt over frodige dager og majestetiske fjellområder. Groznjan viser seg fra sin fineste side når du vandrer rundt i gatene, tar inn den avslappede atmosfæren og kanskje stopper ved en av de hyggelige kafeene. Du vil i tillegg passere flere gallerier og håndverksbutikker, og kanskje finner du noe fint å ta med hjem til Norge. La turen gå forbi kirken St.Vitus fra 1300-tallet. 

La en ferieleilighet i Groznjan danne rammene rundt ferien. Muligheten for autentiske opplevelser er en av grunnene til at mange velger en ferie i Kroatia.  En stor del av våre feriehus i Kroatia gjenspeiler også tradisjonell, kroatisk byggestil og innredning, noe som kan være et fint tilskudd til ferieopplevelsen.

NOVASOL formidler en rekke ferieboliger i Istria, Kroatia

Aktiviteter og opplevelser

Når du leier et feriehus i Istria kan du utforske nesten hele regionen under oppholdet. Våre ferieboliger i Groznjan er et godt utgangspunkt om det er dette du ønsker å gjøre i ferien. På en nærliggende bakketopp ligger landsbyen Motovun, som er kjent som Istrias trøffelhovedstad. Hvis du skal spise trøfler i Istria er det derfor her du bør gjøre det! Trøflene plukkes i skogen rett i nærheten av landsbyen. 

Istria kan skilte med en rekke severdige byer, men det skal godt gjøres å besøke alle på en og samme ferie. Rovinj er en av Kroatias vakreste og mest populære byer. Her kan du blant annet besøke gamlebyen, shoppe i spennende butikker og se barokkirken St. Euphemia. 

Fra din feriebolig i Groznjan kan du også enkelt ta deg byer som Porec, Pula og Vrsar. Det finnes dessuten flere fascinerende grotter i regionen, som  Baredine og Feštinsko Kraljevstvo, der du kan bli med på guidet tur. Ønsker du aktive innslag i ferien kan en utflukt til nasjonalparken Brijuni være midt i blinken. I nasjonalparken kan du blant annet se Titos sommerhus. Reiser du på ferie med barn, vil en tur i fornøyelsesparken Jurassic Park garantert falle i smak.

Feriehus og ferieleiligheter i Groznjan

Vil du ha en aktiv ferie i Kroatia? Da er et feriehus i Istria et godt valg. Her finnes det nesten ikke en eneste aktivitet du ikke kan prøve. Legg ut på gå -, sykkel- eller løpetur i terrenget, utforsk området fra hesteryggen eller prøv deg på mer utfordrende aktiviteter som klatring, seiling, dykking, vindsurfing eller paragliding. 

Du kan også velge å ta det helt med ro i feriehuset. Det er nettopp det som er en av fordelene ved å leie feriehus gjennom NOVASOL – du bestemmer helt selv hvordan du vil tilbringe feriedagene. Velkommen til NOVASOL og våre feriehus i Groznjan!