Feriehus og ferieleiligheter i Pazin

Byen Pazin, med sine rundt 5000 innbyggere, ligger nesten midt i hjertet av halvøya Istria. Kommunen Pazin omfatter likevel noen flere byer. Den totale befolkningen i området er derfor større. Om du vil tilbringe en herlig ferie i en autentisk istrisk by, vil du finne deg godt til rette i middelalderbyen Pazin. Leier du et av NOVASOLs feriehus i Pazin, har du dessuten et godt utgangspunkt for opplevelser i de vakre naturomgivelsene rundt byen.

Lei feriehus i hyggelige Pazin, Kroatia

Populære feriehus i Pazin

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Pazin

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Pazin

Loading...

Feriehus med basseng i Pazin

Loading...

Aktiviteter og attraksjoner

På ferie i Pazin venter et godt utvalg fritidsmuligheter. Du kan spasere gjennom den hyggelige byen og smake på lokale retter på restaurantene. Ta en kopp kaffe på en av de koselige kafeene, eller utforsk områdets storslagne natur. Uansett om du foretrekker å ta deg rundt til fots, sykkel eller på hesteryggen, kan du gjøre det i Pazin. 

Litt utenfor Pazin kan du oppleve et unikt landskap der elven Pazinica ender sin ferd over bakken ved Pazin-ravinen, og fortsetter sørover under bakken. Ved elven er det flere fine steder å bade, mens den fantastiske ravinen er midt i blinken for deg som vil prøve zipline. Dette er en populær aktivitet blant familier på ferie i Istria. Utforsk Pazin og omgivelsene rundt, og få en ferie fylt med varierte opplevelser.

NOVASOL har et stort utvalg av ferieboliger i Pazin

Dagstur til fantastiske Pula

Leier du et feriehus i Pazin kan du enkelt legge en dagstur til Pula inn i planene. Istrias kulturelle og økonomiske sentrum ligger nemlig kun seks mil fra Pazin. I Pula finnes et stort utvalg av restauranter og severdigheter. Gå ikke glipp av byens amfiteater, eller en tur opp til det antikke fortet, som i dag fungerer som arkeologisk museum. NOVASOL formidler også feriehus i Pula, perfekt for deg som vil bo tett på byens aktiviteter og severdigheter.

Feriehus og ferieleiligheter i Pazin

NOVASOL formidler også ferieboliger i resten av kommunen Pazin, blant annet i byene Bazgalji, Gologorica og Gracisce. I Bazgalji kan du tilbringe ferien i vakre omgivelser, og lade batteriene fullstendig. I sjarmerende Gologorica venter et innblikk i den kroatiske livsstilen. Gologorica har dessuten mange flotte historiske bygninger, som for eksempel de gamle kirkene i området. Dersom du skal leie feriehus i Istria, kan du se til den lille byen Gracisce, som har en imponerende arkitektur, frodig vegetasjon og mange naturseverdigheter. 

Lei et av våre feriehus i Pazin til din neste ferie i Kroatia. De er privateide, men samtidig besøker våre medarbeidere alle ferieboliger før de tas inn i vårt sortiment. Velg enkelt fra ulike kategorier her på våre nettsider, og finn et feriehus eller ferieleilighet som oppfyller dine krav og prisforventninger. Dersom du ønsker et mer eksklusivt preg på ferien, kan du leie et av våre feriehus med basseng. Finn ditt neste feriehus i Kroatia hos NOVASOL – hvorfor ikke velge Pazin som din neste feriedestinasjon?